Vali Yardımcısı, Basın Halkla İlişkiler Müdürü'ne kafa attı/ Video

Kaynak : DHA
Haber Giriş : 21 Haziran 2011 16:59, Son Güncelleme : 15 Ağustos 2021 19:00

BİTLİS'te Vali Yardımcısı Süleyman Çelebi ile tartıştığı Basın Halkla İlişkiler Müdürü Vedat Gülçimen'i kafa darbesiyle yaraladı. Tarflar Bitlis Cumhuriyet Savcılığı'na giderek birbirleri hakkında suç duyurusunda bulunurken, Bitlis Valisi Nurettin Yılmaz da konu ile ilgili olarak disiplin soruşturması başlattıklarını söyledi.

Olay, bugün sabah saatlerinde Bitlis Valiliği'ne ait binanın ikinci katında meydana geldi. İdrdialara göre, Bitlis Vali Yardımcısı Süleyman Çelebi, sabah saatlerinde geldiği makamında eşi ve koruma polisleri ile birlikte kahvaltı yaptı. Basın Halkla İlişkiler Müdürü Vedat Gülçimen de koridordan geçerken fotoğraflarını çekti. Önce fotoğrafın silinmesini isteyen Vali Yardımcısı Süleyman Çelebi, daha sonra Valilik Özel Kalem Müdürlüğünde günlük programı almaya giden Vedat Gülçimen'in üstüne yürüyüp, kafa attı. Vali yardımcısını kafa darbesisonucu Gülçimen'in sol gözünün altından yaralandı.

Bunun üzerine Gülçimen Bitlis Cumhuriyet Savcılığına giderek, suç duyurusunda bulundu. Vali Yardımcısı Süleyman Çelebi de aynı şekilde Vedat Gülçimen'den davacı oldu. Konu ile ilgili olarak Bitlis Valisi Nurettin Yılmaz yaptığı açıklamada, iki tarafında hoş olmayan bir görüntü sergilediğini söyledi. Vali Yılmaz, "Taraflar birbirlerinden şikayetçi olmuşlar. Biz de disiplin soruşturması başlattık. İki tarafında hak ettiği cezayı alacağını belirtmek isterim" dedi.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber