22 Temmuz 2011'den önemli gündem başlıkları

Haber Giriş : 22 Temmuz 2011 09:28, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42

Bakanların faaliyetleri

- Başbakan Yardımcısı Bekir Bozdağ, saat 10.30'da Genel Başkan Ömer Cihad Vardan başkanlığındaki Müstakil Sanayici ve İş Adamları Derneği (MÜSİAD) heyetini kabul edecek.

- Aile ve Sosyal Politikalar Bakanı Fatma Şahin, saat 15.30'da Müstakil Sanayici ve İş Adamları Derneği (MÜSİAD) Genel Başkanı Ömer Cihad Vardan ve beraberindeki heyeti kabul edecek.

- Bilim, sanayi ve Teknoloji Bakanı Nihat Ergün, saat 10.30'da Yıldız Teknik Üniversitesi Davutpaşa Kampüsü'nde Yıldız Teknik Üniversitesi Omron Otomasyon Teknolojileri Laboratuarı'nın açılışını yapacak.

- Dışişleri Bakanı Ahmet Davutoğlu, Bolu Gölcük'te ailesi ile birlikte tatil yapıyor.

- Çevre ve Şehircilik Bakanı Erdoğan Bayraktar, Kocaeli'nde Şahabettin Bilgisu Çevre Ödülleri törenine katılacak.

- Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı Taner Yıldız ile Gıda, Tarım ve Hayvancılık Bakanı Mehmet Mehdi Eker bir dizi ziyaret ve temaslarda bulunmak üzere Kayseri'ye gelecek.

- İçişleri Bakanı İdris Naim Şahin ve Ulaştırma Bakanı Binali Yıldırım, Ordu'da yapılacak OR-Gİ Havaalanı'nın temel atma töreni öncesinde saat 09.30'da Samsun Valisi Hüseyin Aksoy'u makamında ziyaret edecek. Ziyaretin ardından helikopter ile Ordu'ya hareket edecek olan Bakanlar, temeli atılacak OR-Gİ Havaalanı öncesinde saat 11.00'de Ordu Valisi Orhan Düzgün'ü makamında ziyaret edecek.

Siyasi partilerin faaliyetleri

- Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Genel Başkan Yardımcısı Osman Korutürk, saat 09.00'da CHP Genel Merkezi'nde basın mensuplarıyla kahvaltıda bir araya gelecek.

- Saadet Partisi (SP) Genel İdare Kurulu, saat 10.00'da Genel Başkan Mustafa Kamalak başkanlığında toplanacak.

- İşçi Partisi Genel Başkan Vekili Mehmet Bedri Gültekin, saat 12.30'da İşçi Partisi Genel Merkezi'nde basın toplantısı düzenleyecek.

- Van'da bulunan BDP Grubu'nun 'Yaz kampı' bugün başlıyor. Basına kapalı olarak yapılacak olan kamp programı öncesi saat 10.00'da bir basın açıklaması yapılması bekleniliyor.

Basın toplantısı, tören, eylem, panel, toplantı, görüşme, ziyaret

- Gine Bissau Cumhurbaşkanı Malam Bacai Sahna, saat 16.00'da NATA Holding Yönetim Kurulu Başkanı Namık Tanık'ın Antares AVM'de onuruna vereceği yemeğe katılacak.

- Teknosa Operasyon Genel Müdür Yardımcısı Bülent Gürcan, saat 10.00'da Best Buy'un Türkiye iştirakinin Teknosa tarafından satın alınmasının ardından "Teknosa" markasıyla hizmet verecek Mesa Plaza AVM'deki mağazanın düzenlenen törenle açılışını gerçekleştirecek.

- Elmadağ Belediyesi tarafından düzenlenen "Sünnet Şöleni", saat 19.00'da Elmadağ Belediyesi Amfi Tiyatrosu'nda başlayacak.

- Alevi Bektaşi Federasyonu Genel Başkanı Selahattin Özel, saat 10.30'da Mülkiyeliler Birliği'nde basın toplantısı düzenleyecek.

- Elektrik Mühendisleri Odası Ankara Şubesi tarafından düzenlenen "Şiirler Söylüyoruz Nükleere İnat" etkinliği, saat 19.00'da Elektrik Mühendisleri Odası Genel Merkezi Toplantı Salonu'nda gerçekleştirilecek.

- Çankaya Belediyesi ve Şili Cumhuriyeti Ankara Büyükelçiliği'nin düzenlediği etkinlik kapsamında Ankara'ya gelen Şili Halk Dansları Topluluğu "BAFOCHI", saat 20.00'da Anıtpark'ta gösteri düzenleyecek.

- Stratejik Düşünce Enstitüsü Başkanı Prof. Dr. Yasin Aktay, saat 10.00'da SDE Konferans Salonu'nda düzenleyeceği basın toplantısında "Hükümet-TSK İlişkilerinin Yeniden Yapılandırılması Raporu"nu açıklayacak.

- DİSK, saat 11.00'da Topkapı Mezarlığı'nda Kemal Türkler'i anacak.

- Suriye Halkı ile Dayanışma Platformu, saat 14.00'da Nişantaşı Suriye konsolosluğu önünde Suriye halkına destek vermek için bir araya gelecek.

- Birinci Uluslararası Kupa Terapisi Sempozyumu saat 17.00'da Zeytinburnu Kültür ve Sanat Merkezi'nde Emine Erdoğan'ın katılımıyla başlayacak.

- Derelerin Kardeşliği Platformu saat 19.30'da Galatasaray Meydanı'nda tutuklanan doğa gönüllüleri için protesto gösterisi yapacak.

- Antalya'nın Kemer ilçesinde 3 Alman öğrencinin ölümüne, 4'ünün de zehirlenmesine neden olan 'sahte içki' davası Antalya 3'üncü Ağır Ceza Mahkemesi'nde devam edecek.

- Merkez Bankası Başkanı Erdem Başcı ve IMF Türkiye Temsilcisi Mark Lewis, saat 10.00'da Pamukkale Üniversitesi tarafından düzenlenecek Yaz Seminerleri'ne katılacak.


22 Temmuz 2011 Cuma

İçişleri Bakanı İdris Naim Şahin ve Ulaştırma Bakanı Binali Yıldırım, Türkiye'nin denize kurulacak ilk havaalanı olma özelliğini taşıyacak Ordu-Giresun (OR-Gİ) Havaalanı'nın temel atma törenine katılacak. (14.00) Ulaştırma Bakanı Yıldırım, Giresun Valiliğini ziyaret edecek. (16.00)

Ekonomi Bakanı Zafer Çağlayan ile Gençlik ve Spor Bakanı Suat Kılıç, Mersin Limanı'ndan vergisiz akaryakıt satışı açılışı ile 2. el otomobil galericileri sitesinin temel atma törenine katılacak. Çağlayan ve Kılıç, HiltonSA Otel'de öğrencileri kabul ederek, Akdeniz Oyunları Hazırlık Düzenleme Kurulu toplantısına iştirak edecek. (11.00/12.00/15.30)

MÜSİAD Başkanı Ömer Vardar ve beraberindeki heyet, Ankara'da Başbakan Yardımcısı Bekir Bozdağ ile Aile ve Sosyal Politikalar Bakanı Fatma Şahin'i ziyaret edecek. (10.30/15.30)

CHP Genel Başkan Yardımcısı Osman Korutürk, parti merkezinde gazetecilerle bir araya gelecek. (09.00)

Çevre ve Şehircilik Bakanı Erdoğan Bayraktar, Kocaeli Sanayi Odasının Ford Otosan Gölcük Kültür Merkezi'nde yapılacak Şahabettin Bilgisu Çevre Ödülleri törenine katılacak. (18.00)

Saadet Partisi GİK, Genel Başkan Mustafa Kamalak başkanlığında toplanacak. (10.00)

Gıda, Tarım ve Hayvancılık Bakanı Mehdi Eker ile Enerji ve Tabi Kaynaklar Bakanı Taner Yıldız, Kayseri'de ziyaret ve incelemelerde bulunacak. (11.00)

Merkez Bankası Başkanı Erdem Başçı, Denizli Pamukkale Üniversitesi'nde Para Politikaları konulu konferansta konuşma yapacak. (14.30)

AVRASYA FEED

Türkmenistan Devlet Başkanı Gurbanguli Berdimuhamedov, Çalık Holding bünyesindeki GAP İnşaat tarafından yapılan hastanenin açılışını yaptı. Türkmen lider GAP İnşaat tarafından inşa edilecek diş hastanesi ve ilaç fabrikasının da temelini attı.

İHA - CHA

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber