25 Temmuz 2011'den önemli gündem başlıkları

Kaynak : İhlas Haber Ajansı
Haber Giriş : 25 Temmuz 2011 09:30, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42

Bakanların faaliyetleri

- Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Faruk Çelik, saat 10.00'da Hak-İş Konfederasyonu ile konfederasyona bağlı yaklaşık 30 bin işçiyi ilgilendiren kamu toplu iş sözleşme görüşmelerini yapacak

- Ekonomi Bakanı Zafer Çağlayan, saat 10.30'de bakanlıkta Türkiye İnşaat Sanayicileri İşveren Sendikası (İNTES) Yönetim Kurulunu kabul edecek

- İçişleri Bakanı İdris Naim Şahin, saat 11.30'da Filistin İçişleri Bakanı Said Ebu Ali'yi makamında kabul edecek

- Kalkınma Bakanı Cevdet Yılmaz, saat 20.00'de "ECO Akil Adamlar Grubu Birinci" toplantısı programı çerçevesinde Akil Adamlar onuruna akşam yemeği verecek

Siyasi partilerin faaliyetleri

- Büyük Birlik Partisi (BBP) Genel Başkanı Mustafa Destici, saat 12.00'de Aile ve Sosyal Politikalar Bakanı Fatma Şahin'i makamında ziyaret edecek

Basın toplantısı, tören, eylem, panel, toplantı, görüşme, ziyaret

- Diyanet İşleri Başkanı Prof. Dr. Mehmet Görmez, saat 10.00'da İstanbul Haliç Kongre Merkezi'nde, İstanbul Din Görevlileri ile buluşacak

- Merkez Bankası, saat 14.30'da Temmuz ayı imalat sanayi kapasite kullanım oranı, reel kesim güven endeksi ile iktisadi yönelim anketi sonuçlarını açıklayacak

- Sağlık ve Sosyal Hizmet Emekçileri Sendikası Ankara Şubesi üyeleri, saat 12.30'da Adalet Bakanlığı önünde bir basın açıklaması yapacak

- Hrant Dink'in katil zanlısı Ogün Samast'ın yargılanmasına, Çağlayan'daki yeni adliye binasında devam edilecek.

- Bağdat Valisi Dr. Salah Abdürrezzak, saat 10.00'da İstanbul Bilgi Üniversitesi Santral Kampüsü'nü ziyaret edip, yeni dönemde Türkiye-Irak ilişkilerinin konuşulacağı bir panele katılacak.

- DİSK/İleri Deri-İş Sendikası genel başkanlarından Kenan Budak, saat 11.00'de Silivrikapı Mezarlığı'ndaki kabri başında anılacak.

- İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Topbaş, saat 11.30 da, İstinye ve Tarabya koylarına inşa edilecek marinalarla ilgili belediye binasında basın mensuplarını bilgilendirecek. Topbaş, saat 13.00'de ise Maslak Metro İstasyonu yolcu çıkışı ve önündeki meydanın açılışını yapacak.

- İstanbul Barosu Başkanı Ümit Kocasakal, özel yetkili mahkemelerde yaşanan gelişmeler ve bir avukata verilen "duruşmalara katılmama cezası" ile ilgili saat 13.00'de baroda bir basın açıklaması yapacak.

- Şehit Teğmen Özoğlu'nun cenazesi, Balıkesir Zağnos Paşa Camii'nde kılınacak cenaze namazının ardından askeri törenle toprağa verilecek

- Almanya Aachen Belediye Başkanı Marcel Phillipp ve Türkiye Cumhuriyeti Fahri Konsolosu Hans-Josef Thouet, Bursa Valisi Şahabettin Harput'u saat 10.00 da ziyaret edecek.

- Konya İl Koordinasyon Kurulu Temmuz ayı toplantısı, saat 14.00'de İl Genel Meclisi Toplantı Salonu'nda gerçekleştirilecek.


25 Temmuz 2011 Pazartesi

Mardin'in Ömerli ilçesinde teröristlerin kurduğu pusu sonucu şehit olan Jandarma Astsubay Başçavuş Erhan Gül'ün cenazesi Gaziantep'in Nurdağı ilçesinde, Jandarma Kıdemli Başçavuş Sadık Güllü'nün cenazesi ise memleketi Kırıkkale'de toprağa verilecek. (13.00)

Hakkari'nin Şemdinli ilçesindeki çatışmada yaralanan ve tedavi gördüğü GATA'da şehit olan Teğmen Süleyman Özoğlu'nun cenazesi, Balıkesir'de son yolculuğuna uğurlanacak.(13.00)

Kalkınma Bakanı Cevdet Yılmaz, ECO Akil Adamlar Grubu toplantısına katılan heyete akşam yemeği verecek. (20.00)

BBP Genel Başkanı Mustafa Destici, Aile ve Sosyal Politikalar Bakanı Fatma Şahin'i ziyaret edecek. (12.00)

Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Faruk Çelik, Hak-İş Konfederasyonu'na bağlı işçilere yönelik toplu iş sözleşme görüşmelerini yapacak. (10.00)

Ekonomi Bakanı Zafer Çağlayan, İNTES Yönetim Kurulunu kabul edecek. (10.30)

Filistin İçişleri Bakanı Said Ebu Ali, İçişleri Bakanı İdris Naim Şahin'i ziyaret edecek. (11.30)

Diyanet İşleri Başkanı Mehmet Görmez, Haliç Kongre Merkezi'nde gerçekleştirilecek ?İstanbul Din Görevlileri Buluşması'na katılacak. (10.00)

KKTC Turizm Çevre ve Kültür Bakanı Ünal Üstel'in de katılımıyla İzmir'de "Kuzey Kıbrıs Tanıtım Günleri" etkinliği düzenlenecek. (19.00)

Almanya Aachen Belediye Başkanı Marcel Phillipp ve Türkiye Cumhuriyeti Fahri Konsolosu Hans-Josef Thouet Bursa Valisi Şahabettin Harput'u ziyaret edecek. (10.00)

KKTC Cumhurbaşkanı Derviş Eroğlu ile Kıbrıs Rum Yönetimi lideri Dimitris Hristofyas, Kıbrıs müzakereleri kapsamında Lefkoşa ara bölgede bir araya gelecek.

SPOR

Beşiktaş, yeni sezon hazırlıklarını kendi tesislerinde yapacağı antrenmanla sürdürecek. (10.00)

Beşiktaşlı taraftarlar, Futbolda şike soruşturmasından dolayı metris cezaevi'nde bulunan Beşiktaş Teknik Direktörü Tayfur Havutçu ve yönetici Serdal Adalı'ya destek için imza kampanyası düzenleyecek. (14.00)

Avrupa Gençlik Olimpik Oyunları, 6 dalda yapılacak müsabakalarla, Trabzon'da başlıyor.

İHA - CHA

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber