Köşk'te üçlü 'YAŞ' zirvesi sona erdi/ Video

Kaynak : İhlas Haber Ajansı
Haber Giriş : 29 Temmuz 2011 11:57, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42

Cumhurbaşkanı Abdullah Gül'ün başkanlığındaki üçlü zirve sona erdi.

Çankaya Köşkü'ndeki zirveye Cumhurbaşkanı Gül'ün yanı sıra, Başbakan Recep Tayyip Erdoğan ve Genelkurmay Başkanı Orgeneral Işık Koşaner katıldı.

Yaklaşık bir saat süren zirvenin ardından Genelkurmay Başkanı Orgeneral Işık Koşaner, Çankaya Köşkü'nden ayrıldı. Cumhurbaşkanı Gül ile Başbakan Recep Tayyip Erdoğan'ın görüşmesi halen sürüyor.

Zirvede, 1 Ağustos'ta başlayacak YAŞ toplantıları öncesinde son durum değerlendirmesi yapıldı.


Cumhurbaşkanı Abdullah Gül, pazartesi günü başlayacak olan Yüksek Askeri Şura (YAŞ) öncesinde Başbakan Recep Tayyip Erdoğan ve Genelkurmay Başkanı Orgeneral Işık Koşaner ile biraraya geldi.

Cumhurbaşkanı Gül, dün ayrı ayrı görüştüğü Başbakan Erdoğan ve Genelkurmay Başkanı Orgeneral Koşaner'i bugün birarada kabul etti. Pazartesi günü çalışmalarına başlayacak olan YAŞ öncesi tutuklu bulunan generallerin durumuna ilişkin olası bir krizin yaşanmaması için erken davranan Cumhurbaşkanı Gül, Erdoğan ve Koşaner'le bugün saat 10.35'de Çankaya Köşkü'nde biraraya geldi. Köşk'teki zirvede, tutuklu generallerin durumunun yanı sıra terör konusunun da masaya yatırılması bekleniyor.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber