Ceza yazan polis memurunu darp etti

Kaynak : İhlas Haber Ajansı
Haber Giriş : 17 Ağustos 2011 15:58, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42

- Şanlıurfa'da hız sınırını aşınca radara yakalanan sürücü, ceza yazan polis memurunu darp etti.

İddiaya göre, Çevre Yolu'nda radarla denetim yapan polisler, 63 AK 743 plakalı otomobilin hız sınırını aştığını belirledi. Plakası telsiz anonsu ile bildirilen otomobil, Veysel Karani Mahallesi Tandoğan Caddesi üzerinde görev yapan polisler tarafından durduruldu. Otomobil sürücüsü Mehmet G.'ye (56) hız sınırını aştığını söyleyen polis, ceza kesmek için ehliyet ve ruhsatını istedi. Kendisine ceza kesilmesini istemeyen Mehmet G., öfkelenerek evraklarını vermedi. Tartışan sürücü ile polis memuru arasında

kavga çıktı. Kavgada polis memuru aldığı yumruk darbesiyle burnundan yaralanırken, kavga çevredeki vatandaşlar tarafından cep telefonu ile kaydedildi. Destek çağrısı üzerine olay yerine sevk edilen çok sayıda polis, biber gazı ile etkisiz hale getirilen sürücüyü gözaltına aldı. Sürücü Mehmet G., 'görev yaptırmamak için direnme' ve 'hakaret' suçlarından gözaltına alınarak Asayiş Şube Müdürlüğü'ne götürüldü.

Bazı görgü tanıkları, olay sonrası "Sen Allah mısın?' diyen sürücüye 'Evet' karşılığını verdiğini ileri sürdükleri polis memurunu amirlerine şikayet etti. Tepkili vatandaşlar, polisler tarafından sakinleştirildi.

Olayla ilgili soruşturma sürdürülüyor.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber