24 Ağustos 2011'den önemli gündem başlıkları

Haber Giriş : 24 Ağustos 2011 09:43, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42

Cumhurbaşkanı Gül'ün programı

- Cumhurbaşkanı Abdullah Gül, saat 12.30'da Tarabya Köşkü'nde Türkiye Futbol Federasyonu Başkanı Mehmet Ali Aydınlar ve beraberindeki heyeti kabul edecek.

TBMM Başkanı Çiçek'in programı

- TBMM Başkanı Cemil Çiçek, saat 13.45'de Japonya Büyükelçisi Kıyoshi Araki'yi kabul edecek.

Başbakan yardımcıları ve bakanların faaliyetleri

- Avrupa Birliği Bakanı ve Başmüzakereci Egemen Bağış, saat 13.15'de Danimarka Büyükelçisi Ole Egberg'i bakanlıkta kabul edecek, saat 18.20'de Kastamonu Valiliği'ni ziyaret edecek, saat 19.30'da 1. Jandarma Er Eğitim Tabur Komutanlığı askerleri ile iftar yemeğinde bir araya gelecek.

- Ekonomi Bakanı Zafer Çağlayan, saat 10.45'de Ankara Sanayi Odası'nın ağustos ayı meclis toplantısına katılacak, saat 19.42'de ASO 1. Organize Sanayi Bölgesi'nde iftar yemeğine katılacak.

- Gümrük ve Ticaret Bakanı Hayati Yazıcı, saat 17.00'da İstanbul Sanayi Odası'nın (İSO) ağustos ayı meclis toplantısına katılacak.

Siyasi partilerin faaliyetleri

- AK Parti Grup Başkanvekili Nurettin Canikli, saat 14.00'da TBMM'de basın toplantısı düzenleyecek.

- MHP Grup Başkanvekili Mehmet Şandır, saat 11.00'da TBMM'de basın toplantısı düzenleyecek.

Basın toplantısı, tören, eylem, panel, toplantı, görüşme, ziyaret

- Tüketici Hakları Derneği üyeleri, saat 12.00'da Bankacılık Düzenleme ve Denetleme Kurumu (BDDK) önünde basın açıklaması yapacak.

- Ankara Gıda Tarım ve Hayvancılık İl Müdürlüğü ekipleri, saat 10.00'da Ramazan Bayramı öncesi şeker ve tatlı üretimi yapan tesislere yönelik denetim yapacak.

- Yenimahalle Belediye Başkan Yardımcısı Şenol Balaban, saat 10.00'da Yenimahalle Belediye Binası Lokali'nde basın toplantısı düzenleyecek.

- İstanbul Gıda Tarım ve Hayvancılık İl Müdürlüğü ekipleri, yaklaşan Ramazan Bayramı nedeniyle şeker ve tatlı üretimi yapan tesislerde denetim yapacak.

- İstanbul Emniyet Müdürlüğü Narkotik Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü, saat 10.00'da basın açıklaması yapacak.

- Sigara ve Sağlık Ulusal Komitesi, eylül ayında BM toplantısına katılacak Başbakan Recep Tayyip Erdoğan'ın 'toplantıda sigaranın ölümlerin önde gelen nedeni olduğunu belirtmesi' istemiyle saat 10.30'da Sepetçiler Kasrı'nda basın açıklaması yapacak.

- İnsan Hakları Derneği üyeleri, saat 18.30'da Taksim tramvay durağında, operasyonların ve çatışmaların durdurulması için basın açıklaması yapacak.

- Konya'nın Kadınhanı ilçesinde "Güvenilir Gıda Sağlıklı Yaşam Projesi" kapsamında üretilen ürünler sergisi, saat 11.00'de açılacak.

EKONOMİ GÜNDEMİ

------------------------------------

- TÜİK, saat 10.00'da 2011 yılı ikinci dönem "Konut Satış İstatistikleri" ile "Motorlu Kara Taşıtları" verilerini açıklayacak.

- Antalya'da 2016 yılında "Çiçek ve Çocuk" temasıyla düzenlenecek Expo Antalya Botanik Fuarı'nın icra kurulu toplantısı, saat 10.30'da ATSO Toplantı Salonu'nda gerçekleştirilecek.

SPOR GÜNDEMİ

---------------------------

- Beşiktaş, Alania ile 25 Ağustos Perşembe günü oynayacağı UEFA Avrupa Ligi Play-Off turu rövanş maçı için THY'nin özel uçağı ile saat 14.00'te Sabiha Gökçen Havalimanı'ndan Rusya'nın Vladikavkaz kentine hareket edecek.

- Beşiktaş Teknik Direktörü Carlos Carvalhal, TSİ 18.15'de basın toplantısı düzenleyecek. Toplantının ardından Siyah-beyazlı takım, TSİ 18.30'da son çalışmasını yapacak.

- Trabzonspor, UEFA Avrupa Ligi Play-Off turunda oynayacağı Athletic Bilbao maçı öncesi saat 20.00'de maçın oynanacağı Türk Telekom Arena Stadı'nda antrenman yapacak. Antrenmanın ilk 15 dakikası basın mensuplarına açık olacak. Teknik Direktör Şenol Güneş, Türk Telekom Arena Stadı'nda saat 19.30'da bir basın toplantısı düzenleyecek.

- Atletic Bilbao, UEFA Avrupa Ligi Play-Off turunda Trabzonspor ile oynayacağı maç öncesi saat 21.00'de maçın oynanacağı Türk Arena Stadı'nda bir antrenman yapacak. Antrenmanın ilk 15 dakikalık bölümü basın mensuplarına açık olacak. İspanyol takımının Teknik Direktörü Marcelo Bielsa, Türk Arena Stadı'nda saat 22.00'de basın toplantısı düzenleyecek.

- Bursaspor, UEFA Avrupa Ligi Play-off turu rövanşında Anderlecht ile oynayacağı maç için saat 11.00'de Yenişehir'den THY'nin özel uçağı ile Brüksel'e gidecek. Bursaspor Teknik Direktörü Ertuğrul Sağlam, Constant Vanden Stock Stadyumu'nda TSİ 20.00'de basın toplantısı düzenleyecek. Yeşil-beyazlı takım, 20.30'da stadyumda son antrenmanını yapacak.

- Galatasaray, yeni sezon hazırlıkları kapsamında İspanyol devi Real Madrid'le saat 23.30'da Santiago Bernabeu'da karşı karşıya gelecek.

- A Milli Basketbol Takımı, Adidas İstanbul Cup 2011'deki ilk maçında saat 21.00'de Yeni Zelanda ile Abdi İpekçi Spor Salonu'nda karşı karşıya gelecek.

- Şike soruşturması kapsamında yaşanan gelişmeler takip ediliyor.


24 Ağustos 2011 Çarşamba

Cumhurbaşkanı Abdullah Gül, Türkiye Futbol Federasyonu (TFF) Başkanı Mehmet Ali Aydınlar ve beraberindeki heyeti Tarabya Köşkü'nde kabul edecek. (12.30)

TBMM Başkanı Cemil Çiçek, Japonya Büyükelçisi Kıyoshi Araki'yi kabul edecek. (13.45)

Avrupa Birliği Bakanı ve Başmüzakereci Egemen Bağış, Danimarka Büyükelçisi Ole Egberg Mikkelsen ile görüşecek. (13.15)

Ekonomi Bakanı Zafer Çağlayan, Ankara Sanayi Odası Ağustos ayı meclis toplantısında sanayicilere seslenecek. Çağlayan, ASO'nun geleneksel iftar yemeğine katılacak. (10.45/19.42)

AK Parti Grup Başkanvekili Nurettin Canikli ve MHP Grup Başkanvekili Mehmet Şandır, Meclis'te ayrı ayrı basın toplantısı düzenleyecek. (14.00/11.00)

İstanbul Sanayi Odası tarafından hazırlanan Türkiye'nin İkinci 500 Büyük Sanayi Kuruluşu 2010 yılı raporunun sonuçları açıklanıyor. (10.30)

Saadet Partisi Genel Başkanı Mustafa Kamalak, Esam Bursa Şubesi'nin iftar programına katılacak. (19.59)

Ankara Gıda Tarım ve Hayvancılık İl Müdürlüğü yaklaşan Ramazan Bayramı öncesi şeker ve tatlı üretim tesislerinde gıda denetimi yapacak. (10.00)

TÜİK, 2. Dönem Konut Satış İstatistikleri ile Haziran dönemi Motorlu Kara Taşıtları verilerini açıklayacak. (10.00)

İstanbul Emniyet Müdürlüğü Narkotik Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü'nde basın açıklaması yapılacak. (10.00)

Ankaragücü eski yönetimi kulübün tüm defter ve evrakların devrini eski Başkan Cengiz Topel Yıldırım ve yönetim kurulu üyelerine teslim edecek. (16.00)

Çukurova Üniversitesi Rektörü Alper Akınoğlu, ÖSYM sonuçlarını ve 2011-2012 akademik yılını değerlendirecek. (14.00)

Libya'da muhaliflerin ele geçirdiği başkent Trablus'taki gelişmeler izleniyor.

ROJ TV'nin kapatılması istemiyle Danimarka'da açılan davaya bugün devam edilecek.

SPOR

UEFA Avrupa Ligi'nde Rus temsilcisi Alania Vladikavkaz'a konuk olacak olan Beşiktaş, bu ülkeye gidecek. (14.00)

Bank Asya 1. Lig'de 2011-2012 sezonu fikstür çekilişi İstanbul'da yapılacak. (14.30)

UEFA Avrupa Ligi Play-Off Turu'nda Trabzonspor , Athletic Bilbao ile oynayacağı maçın son çalışmasını İstanbul'da yapacak. Teknik Direktör Şenol Güneş de bir basın toplantısı düzenleyecek. (19.30/20.00)

UEFA Avrupa Ligi play-off maçında Trabzonspor'a konuk olacak olan İspanya temsilcisi Atletic Bilbao, son çalışmasını maçın oynanacağı TT Arena Stadı'nda yapacak. Konuk ekibin teknik direktörü antrenmanın ardından bir de basın toplantısı düzenleyecek. (21.00 / 22.00).

Bursaspor UEFA Avrupa Lig'i play-off maçında Bursa'da 2-1 kaybettiği maçın rövanşı ise Belçika'ya gidiyor. (11.00)

İHA - CHA

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber