Erdoğan'dan Hakkari'ye geç terhis telefonu

Kaynak : DHA
Haber Giriş : 29 Ağustos 2011 09:05, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42

Başbakan Tayyip Erdoğan, her bayram öncesi arife gününde gerçekleştirdiği mezarlık ve eski mahallesindeki akraba ziyaretlerini bir gün erken gerçekleştirdi.

Öğle saatlerinde Kısıklı'daki evinden çıkan Erdoğan, öğle namazının ardından Fatih Sultan Mehmet Vakfı Okçular Tekkesi olarak yeniden inşa edilen alanı gezdi. Çıkışta Erdoğan'ın yanına eşi ile birlikte yaklaşan Özer Akbayrak oğlunun Hakkâri Çukurca'da vatani görevini yaptığını ve 24 gün önce terhis olduğunu söyledi. Özer Akbayrak, oğlu Anıl Akbayrak'ın güvenlik nedeniyle halen birliğinden gönderilmediğini belirterek, Erdoğan'dan yardım istedi. Akbayrak'ı önce teselli eden Erdoğan, daha sonra otomobiline binerek, 10 dakika telefonla görüştü.

Otomobilinden inen Erdoğan, Akbayrak'a bilgi verdi. Akbayrak ?Başbakanımız vali ve bölgedeki komutanlarla görüştü. Ordu, millet ve hükümete herkesin güvenmesi gerektiğini söyledi. Oğlumun en kısa sürede geleceğini kaydetti? dedi. Erdoğan daha sonra Kulaksız Mezarlığı'nda bulunan babası Ahmet Erdoğan'ın mezarını ziyaret ederek dua etti.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber