Başbakan devreye girdi er Çağrı ailesine kavuştu

Kaynak : Star Gazetesi
Haber Giriş : 30 Ağustos 2011 10:00, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42

Hakkari'de terhisini almasına rağmen can güvenliği nedeniyle İstanbul'a gönderilmeyen oğlu için Başbakan Erdoğan'dan yardım isteyen asker babasının isteği gerçekleşti.

Başbakan Erdoğan'ın önceki gün Kasımpaşa'daki incelemeleri sırasında yanına gelen Özer Akbayrak, Hakkari'de askerliğini yaptıktan sonra 23 Ağustos'ta terhisini alan oğlu Anıl Çağrı Akbayrak'ın can güvenliği nedeniyle İstanbul'a gönderilmediğini gözyaşları içinde Erdoğan'a anlatmıştı. Erdoğan ise hemen Hakkari Valiliği'ni arayıp, askerin gönderilmesi için talimat vermişti. Valiliğin araya girmesi ile birlikte Hakkari Otluca'da bekletilen Anıl Çağrı Akbayrak ve beraberindeki yaklaşık 15 asker, helikopterle Van'a gönderildi. Askerler buradan uçakla İstanbul'a gönderildi.

Atatürk Havalimanı'nda kendisini karşılayan babası ile hasret gideren Akbayrak, ?Biz Hakkari Otluca'da 300-400 kişi eksi sayıyorduk. En son babam başbakanımıza söyledi. Hemen geldiler bizi helikopterle aldılar. Çok mutluyum. Allah başbakanımızdan razı olsun? diye konuştu. İSTANBUL

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber