Erdoğan'ın programları iptal/ Video

Kaynak : Anadolu Ajansı
Haber Giriş : 07 Ekim 2011 12:18, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42

- Başbakan Recep Tayyip Erdoğan'ın 9 Ekim Pazar günü Hatay'a gerçekleştireceği ziyaret iptal edildi.

Edinilen bilgiye göre, Başbakan Erdoğan'ın Hatay'a gerçekleştireceği ziyaret, annesinin vefatı nedeniyle iptal edildi. Erdoğan, Hatay'da Suriye'den gelen vatandaşlar için oluşturulan kampı ziyaret edecekti.

Öte yandan, Başbakan Erdoğan'ın yarın Bursa'ya yapacağı ziyaretin de iptal edildiği öğrenildi.

Hastaneye gelenler Erdoğan'a taziyelerini sundu

Başbakan Recep Tayyip Erdoğan'ın annesi Tenzile Erdoğan'ın vefatı üzerine aile fertleri ve yakınları ile çok sayıda kişi, hastaneye geldi.

Başbakan Recep Tayyip Erdoğan, bir hafta önce safra kesesi ameliyatı olan annesi Tenzile Erdoğan'ın durumunun ağırlaşması üzerine sabah saatlerinde eşi Emine Erdoğan ve kızı Sümeyye Erdoğan ile Kısıklı'daki evinden Koşuyolu'ndaki özel İstanbul Medipol Hastanesine geldi.

Başbakan Erdoğan, saat 09.15 itibariyle annesi Tenzile Erdoğan'ın vefat ettiğini öğrendi.

Tenzile Erdoğan'ın vefat haberi üzerine hastaneye Erdoğan ailesinin diğer fertleri ve yakınları gelmeye başladı.

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Ömer Çelik, Gıda, Tarım ve Hayvancılık Bakanı Mehdi Eker, İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Topbaş, AK Parti İstanbul İl Başkanı Aziz Babuşcu, Üsküdar Belediye Başkanı Mustafa Kara, Şişli Belediye Başkanı Mustafa Sarıgül, Eyüp Belediye Başkanı İsmail Kavuncu, İstanbul Emniyet Müdürü Hüseyin Çapkın, İstanbul Müftüsü Mustafa Çağrıcı, İTÜ Rektörü Prof. Dr. Muhammed Şahin, TDİ Genel Müdürü Burhan Külünk, futbol yorumcusu Rıdvan Dilmen, iş adamı Ali Ağaoğlu da hastaneye gelerek, Başbakan Erdoğan'a taziyelerini sundu.

Hastane çevresinde polis tarafından geniş güvenlik önlemleri alındı.

Birçok televizyon kanalının canlı yayın yaptığı hastane önünde basın mensuplarının bekleyişi de sürüyor.

Cenaze Erdoğan ailesinin konutuna getirildi

Başbakan Recep Tayyip Erdoğan'ın annesi Tenzile Erdoğan'ın (88) cenazesi, Erdoğan ailesinin ikamet ettiği Kısıklı'daki konuta getirildi.

Başbakan Recep Tayyip Erdoğan, bir hafta önce safra kesesi ameliyatı olan annesi Tenzile Erdoğan'ın vefatı üzerine sabah saatlerinde geldiği Koşuyolu'ndaki özel İstanbul Medipol Hastanesi'nden makam aracıyla ayrıldı.

Erdoğan'ın annesi Tenzile Erdoğan'ın cenazesini taşıyan cenaze arabası da makam aracının ardından hastaneden hareket etti.

Erdoğan ile eşi Emine Erdoğan ve kızı Sümeyye Erdoğan da hastaneden ayrıldı.

Araçlar, Erdoğan ailesinin ikamet ettiği Kısıklı'daki konuta geldi.

Erdoğan'ın Kısıklı'daki evine yakınları da taziye ziyareti için gelmeye başladı. Evin çevresinde polis tarafından geniş güvenlik önlemi alındı.

Bu arada, Maliye Bakanı Mehmet Şimşek, İstanbul Valisi Hüseyin Avni Mutlu, Diyanet İşleri Başkanı Mehmet Görmez de hastaneye gelerek, taziyelerini sundu.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber