Meclis iPad ve iPhone'u ofis gibi kullanıyor

Kaynak : Milliyet
Haber Giriş : 08 Ekim 2011 12:01, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42

Kansere yenik düşen dijital çağın öncü ismi Steve Jobs'ün ölümü siyasetçiler arasında da yankı buldu. Jobs'un yaratıcısı olduğu iPad, Türkiye'deki siyasetçiler tarafından da uzun süredir tercih ediliyor.

Başbakan Recep Tayyip Erdoğan, Başbakan Yardımcısı Bülent Arınç, Ekonomi Bakanı Zafer Çağlayan'ın yanı sıra kabine üyeleri de Apple ürünlerini sıklıkla kullanıyor. iPad'i basın toplantıları ve seçmenlerle buluşmalarında kullanan MHP Grup Başkanvekili Oktay Vural, ?Yeni teknolojilere çok meraklıyım. iPad 3'ün Ocak 2012'de çıkacağını söylüyorum. Çıktığında alacağım? diyor. iPad'i için ?Arkadaşım gibi? diyen CHP Ankara Milletvekili Emrehan Halıcı da ?iPhone ve iPad aynı zamanda tüm ofisim. Bestelediğim müzikler iPhone ve iPad'imde. Kaplumbağalar nasıl evlerini sırtlarında taşır ben de elektronik imkanlar sayesinde önemsediğim bilgilerimi yanımda taşıyorum. Steve Jobs'un ölümü tüm teknoloji dünyası için önemli bir kayıp? diye konuştu.

Konuşmalar iPad'den...

Jobs'un yaratıcı olduğu iPad'i yanından ayırmayan milletvekillerinden Vural, düzenlediği basın toplantılarında teknolojiyi aktif bir şekilde kullanıyor. TBMM Dışişleri Komisyonu Başkanı, Ak Parti İstanbul Milletvekili Volkan Bozkır da iPad'i sık kullanan milletvekillerinden. Bozkır, Genel Kurul'da ve komisyon toplantılarında konuşmasını iPad'den takip ediyor. Genel Kurul'un çalıştığı dönemlerde de milletvekilleri gelişmeleri ya da bazı televizyon programlarını da Genel Kurul salonunda başta iPad olmak üzere bu tür tablet bilgisayarlarından izliyor.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber