PKK'nın kaçırdığı kaymakam adayı ve 2 asker: İyiyiz

Kaynak : DHA
Haber Giriş : 12 Ekim 2011 08:51, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42

Diyarbakır-Muş karayolunda geçen ağustosta PKK tarafından kaçırılan kaymakam adayı Kenan Eren-oğlu ile Astsubay Abdullah Söpçeler ve Uzman Çavuş Zihni Koç, Roj TV'ye çıkarak ailelerine mesaj gönderdi.Kaymakam adayı ve askerler sağlık durumlarının iyi olduklarını ifade ederek, ailelerine ?Morallerinizi bozmayın? dedi. Kaymakam adayı ve askerler şöyle konuştu:

Kaymakam adayı Kenan Erenoğlu: İçinde bulunduğumuz kritik bir süreçte özellikle anayasa tartışmalarının yapıldığı bu süreçte devletimizin aldığı kararların arkasındayız. Bu süreçte gelişecek olan şartlara da hazırız. Ailemize de buradan selamlarımızı iletiyoruz. Onlara iyi olduğumuzu söylüyoruz. Sağlık durumumuz ve koşullarımız son derece iyi.

Astsubay Abdullah Söpçeler: Küçük kızıma, eşime ve sevdiklerime sesleniyorum. Herhangi bir sıkıntım yok. Moralinizi bozmayın. Sizlerin sağlığını düşünüyorum. Eylül ayında yanında bulanamadığım küçük kızımın doğum gününü kutluyorum.

Uzman Çavuş Zihni Koç: Sağlığımız iyi. Ailem, eşim, annem ve babam beni merak ederek sıkıntı içine girmesinler. Kötü bir muamele olmadı.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber