Başbakan'ın annesine hatim duası için camiden anons yapıldı/ Video

Kaynak : Anadolu Ajansı
Haber Giriş : 15 Ekim 2011 11:39, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42

Başbakan Recep Tayyip Erdoğan'ın bir hafta önce 83 yaşında hayatını kaybeden annesi Tenzile Erdoğan için Kızılcahamam'da hatim okundu.Tenzile Erdoğan için okunan hatmin duasına vatandaşlar cami minaresinden yapılan anons ile davet edildi. Hatim duasına Başbakan Erdoğan'ın da katılacağı minareden duyuruldu.

AK Parti 18. İstişare ve Değerlendirme Toplantısı için dün gece Kızılcahamam'a gelen Başbakan Recep Tayyip Erdoğan'ın vefat eden annesine AK Parti Kızılcahamam teşkilatı hatim dağıttı. Bir hafta içinde okunan hatmin duası Başbakan Erdoğan'ın Kızılcahamam Kampı'na denk getirildi. Duanın yapılacağı ilçenin en büyük camilerinden birinin minaresinden anons edildi.

'Dikkat dikkat' sözleriyle başlayan anons şöyle devam etti: "AK Parti Kızılcahamam Kadın Kolları ve Gençlik Kolları'nca tertip edilen Başbakanımız Recep Tayyip Erdoğan'ın katılımıyla 7 Ekim 2011 tarihinde Hakk'ın rahmetine kavuşan Tenzile Erdoğan Hanımefendi'nin ruhuna ithafen bugün öğle namazından sonra Yabanabat Camii'nde hatim duası yapılacaktır. Tüm halkımıza duyurulur."

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber