Devletin zirvesi teröre kilitlendi, programlar iptal oldu

Kaynak : Cihan Haber Ajansı
Haber Giriş : 20 Ekim 2011 13:23, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42

Bitlis ve Hakkâri'deki terör saldırısı bütün yurtta büyük üzüntüye yol açtı. Saldırıya, tepki, lanet ve nefret yağarken, devletin zirvesi teröre kilitlendi. Çukurca'da 24 askerin şehit düştüğü, 22 askerin de yaralandığı saldırılar sonrası devletin zirvesi birçok programını iptal etti.

Ayhan Şahenk Vakfı tarafından yaptırılan 24 derslikli lisenin açılış törenine katılmak üzere bugün Şanlıurfa'ya gelmesi beklenen Milli Eğitim Bakanı Ömer Dinçer'in programa katılmayacağı öğrenildi.

Aile ve Sosyal Politikalar Bakanı Fatma Şahin'in Gaziantep programının da iptal edildiği bildirildi. Yarın Harran Üniversitesi'nin akademik yılı açılış törenine katılmakm için Şanlıurfa'ya gelmesi beklenen Cumhurbaşkanı Abdullah Gül'ün programının da iptal olduğu kaydedildi. Çalışma ve Sosyal Bakanı Faruk Çelik'in de programı da ertelendi. İki bakanın programlarının iptali terör saldırılarına bağlanırken, Cumhurbaşkanı Gül'ün programının iptal gerekçesi açıklanmadı.

Şanlıurfa Valiliği'nden yapılan açıklamada, "Ülkemizde meydana gelen üzücü olayların ardından Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanımız Sayın Faruk Çelik'in ilimize gerçekleştireceği ziyaret ve katılacağı programlar ileri bir tarihte yapılmak üzere ertelenmiştir." denildi.

Öte yandan şehirde gerçekleştirilmesi planlanan çeşitli etkinlikler de iptal oldu.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber