Enkazdan sağ kurtarılan Ispartalı öğretmen yaşam savaşını yitirdi/ Video

Kaynak : İhlas Haber Ajansı
Haber Giriş : 31 Ekim 2011 10:48, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42

Van'da meydana gelen 7.2 şiddetindeki depremde görev yaptığı Erciş'te çöken binanın enkazından sağ olarak çıkarılan Ispartalı öğretmen Ahmet Melih Doğan, tedavi gördüğü Diyarbakır Dicle Üniversitesi Tıp Fakültesi'nde hayatını kaybetti.

Van'ı vuran 7.2 şiddetindeki depremde enkaz altından sağ çıkarılan bir öğretmen bir haftadır sürdürdüğü yaşam mücadelesini kaybetti. Büyük felaketin yaşandığı saatlerde görev yaptığı Erciş ilçesinde kaldığı bina çöken 24 yaşındaki Ahmet Melih Doğan, depremin yaşandığı gün enkazdan kurtarma ekipleri tarafından sağ olarak çıkarıldı.

Diyarbakır Dicle Üniversitesi Tıp Fakültesi'nde tedavi gören Doğan'ın sağlık durumu iyiye giderken pazar günü birden nabzı düşmeye başladı. Hemen yoğun bakıma alınan öğretmen tüm çabalara rağmen kurtarılamadı. Binanın çökmesi sırasında bazı iç organları zarar gören öğretmen Doğan'ın böbrek yetmezliği sonucu hayatını kaybetti bildirildi.

Ispartalı öğretmenin Temmuz ayında, Sara Kutlu ile evlendikten sonra Eylül ayında Van'ın Erciş ilçesine atandığı belirtildi. Dört ay önce evlendiği eşini Isparta'da bırakarak Erciş Cumhuriyet İlköğretim Okulu'nda müzik öğretmeni olarak görevine başlayan Doğan, çöken binanın altından sağ olarak kurtarıldıktan sonra önce Bitlis'te tedavi altına alındı. Ancak, burada doktorların tam teşekkülü bir hastanede tedavi görmesi gerektiğini söylemeleri üzerine Ahmet öğretmen, Dicle Üniversitesi Tıp Fakültesi'ne sevk

edildi. Doğan'ı, Diyarbakır'da gördüğü tedavi sırasında ailesi yalnız bırakmadı.

Hayatının baharında yaşamını yitiren genç öğretmenin cenazesi, ailesi tarafından Diyarbakır'dan bir uçakla bugün saat 14:45'te önce Antalya Havalimanı'na ardından Isparta'ya getirilecek. Öğretmenin yarın Isparta'da toprağa verileceği belirtildi.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber