Acemi kasaplar hastaneleri doldurdu

Kaynak : Anadolu Ajansı
Haber Giriş : 07 Kasım 2011 07:10, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42

Kurban Bayramı'nın ilk gününe yine acemi kasaplar damga vurdu. İstanbul'da Ümraniye Devlet Hastanesi'ne bir saat içinde yaklaşık 30 kişi yaralanma ve ezilme şikayetiyle başvurdu.

Acil servis ünitesinde tedavi altına alınan yaralılardan 3 kişinin bacağının kırıldığı belirlendi. Gün içinde Kocaeli, Balıkesir, Yozgat, Sakarya, Afyonkarahisar, İzmir, Düzce ve Erzurum'da çeşitli yerlerinden yaralanan yaklaşık 1300 kişi hastanelerin yolunu tuttu.

Maliye Bakanı , Batman'da et dağıttı

Maliye Bakanı Mehmet Şimşek, bayram dolayısıyla Batman'ın Gercüş ilçesindeki baba ocağını ziyaret etti. Anne ve babasının mezarlarını ziyaret eden Şimşek daha sonra Batman'a geçti. Eşi Esra Şimşek ile Batman Bölge Devlet Hastanesi'ne gitti. Ziyaret ettiği hastalara çiçek ve çeşitli hediyeler verdi. Ardından Kimse Yok mu Derneği gönüllüleri ile birlikte Batman mahallelerinde evleri ziyaret edip, ailelere kurban eti dağıttı. Şimşek, çocukları da unutmadı. Bayramını kutlamak üzere bekleyen çocuklara da oyuncak hediye etti, harçlık verdi.

Kesim yerinde raylı sistem çöktü: 1 ölü

Çorum'da bir kurban kesim yerindeki raylı sistem çöktü, raydaki aparata takılı hayvanların altında kalan kasap hayatını kaybetti. Özel bir kurum tarafından Çepni Mahallesi'ndeki Hıdırlık mevkiine raylı sistemle hayvan kesim yeri oluşturuldu. Yaklaşık 5 metre yükseklikteki raylı sisteme çıkan kasap Murat Yıldız (31), sistemin çökmesi üzerine kesilmiş hayvanlarla birlikte yere düştü. Hayvanların altında kalan Yıldız, olay yerinde hayatını kaybetti.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber