13 Kasım 2011'den önemli gündem başlıkları

Haber Giriş : 13 Kasım 2011 09:56, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42

TBMM Başkanı Çiçek'in programı

- TBMM Başkanı Cemil Çiçek, saat 13:00'te Dolmabahçe Sarayında TBMM Milli Saraylar Daire Başkanlığı tarafından hazırlanan Harem ve Cariyelik adlı kitabın basın tanıtımına katılacak.

Bakanların faaliyetleri

- Çevre ve Orman Bakanı Veysel Eroğlu, Afyonkarahisar'ın Bolvadin ilçesinde toplu açılış ve temel atma törenlerine katılacak. Eroğlu, daha sonra Emirdağ'a geçerek burada da açılış ve temel atma törenlerine katılacak. (12.30-16.00)

Siyasi Partilerin faaliyetleri

- CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, Muratpaşa Belediyesi toplantı salonunda saat 13.00'te partililerle bir araya gelecek.

- CHP Genel Başkan Yardımcısı Gürsel Tekin, saat 18.30'da Hatay'da Ehlibeyt Kültür ve Dayanışma Vakfı tarafından düzenlenen Hazreti Ali "Gadir Hum" bayramı ve kardeşlik konferansına katılacak.

- BBP Genel Başkanı Mustafa Destici, Zonguldak Alperen Ocağı'nda düzenlenecek bir toplantıya katılacak. Zonguldak Belediyesi Nikah Salonu'nda düzenlenecek bir nikaha katıldıktan sonra kentten ayrılacak.

Basın toplantısı, tören, eylem, panel, toplantı, görüşme, ziyaret

- Sancaktepe Belediyesi ve İHH, saat 19.00'da Üsküdar Bağlarbaşı Kültür Merkezinde Van ve Filistin için yardım konseri düzenleyecek.

- Bisikletliler İnisiyatifi, saat 10.30 da İstanbul Büyükşehir Belediyesi önünde (Saraçhane/Fatih) Dünya Şehirlerine yakışan düzenlemeleri bisiklet kullanıcıları olarak talep edecekler.

- Halkevleri, saat 13.30'de Galatasaray Lisesi önünde Van'da yaşanan depremle ilgili bir basın açıklaması yapacak.

- Türk Harb -İş, saat 09.30'da 14. Genel Kurul toplantısını yapacak.

- Türk Tabipler Birliği, saat 12.00'de basın açıklaması yapacak.

- Yıkılan Bayram Oteli'nde hayatını kaybeden DHA muhabirlerinden Sebahattin Yılmaz'ın cenazesi Erzurum'da, Cem Emir'in cenazesi Tunceli'de toprağa verilecek.

- Van depreminde hayatını kaybeden emekli 4. Sınıf Emniyet Müdürü ve Van Çelebi Hava Yolları Müdürü Selman Kerimoğlu için Muratpaşa Camiinde cenaze töreni düzenlenecek. (12.00)

Spor

- Bank Asya 1. Lig'de, Konyaspor ile İstanbul Güngörenspor saat 16.00'da Büyükşehir Belediyesi Atatürk Stadı'nda karşı karşıya gelecek.


Türkiye Büyük Millet Meclisi (TBMM) Başkanı Cemil Çiçek, Milli Saraylar Dairesi tarafından hazırlanan ?Harem ve Gençlik' adlı kitabın İstanbul'daki tanıtım toplantısına katılacak. (13.00)

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, Antalya Muratpaşa Belediyesi Kültür Salonu'nda partililerle bir araya gelecek. (13.00)

Başbakan Yardımcısı ve Devlet Bakanı Bülent Arınç, Manisa'da Büyük Belen 9. Zeytin ve Kültür Festivali'ne katılacak. (11.30/14.00)

Çevre ve Şehircilik Bakanı Erdoğan Bayraktar, AK Parti Trabzon Gençlik Kolları Başkanlığı 3. Olağan Kongresi'ne katılacak. (13.00)

Gençlik ve Spor Bakanı Suat Kılıç ile Ulaştırma, Denizcilik ve Haberleşme Bakanı Binali Yıldırım, Samsun Fuar ve Kongre Merkezi'nin temel atma töreni ve çeşitli ziyaretlerde bulunacak. (12.00-17.30)

Milli Savunma Bakanı İsmet Yılmaz, AK Parti Gençlik Kolları Sivas İl Başkanlığının 3. Olağan Kongresi'ne katılacak. (13.00)

Van'daki depreminde hayatlarını kaybeden DHA muhabirleri Sebahattin Yılmaz Erzurum'da, Cem Emir ise Tunceli'de toprağa verilecek.

Futbolda Bank Asya 1. Lig'de 4, Spor Toto 2. Lig Beyaz ve Kırmızı gruplarda 8'er, Spor Toto 3. Lig'de ise 3 grupta 2 maç yapılacak.

İHA - CHA

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber