Öğretmenler günü hediyesi enkazdan çıkan kalem oldu

Kaynak : DHA
Haber Giriş : 24 Kasım 2011 21:30, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42

VAN depreminden sonra geçici olarak geldikleri Muş'ta eğitim- öğretimini sürdüren 12 yaşındaki Taha Şengül, enkazdan çıkardığı kalemi, İngilizce öğretmeni Türkan Uzun'a Öğretmenler Günü nedeniyle hediye etti.

Van'daki depremde evleri yıkılan Şengül Ailesi'ne, Muşlu bir işadamı dayalı- döşeli evini verdi. Eve geçici olarak yerleşen Şengül çiftinin oğulları Taha da Kızılağaç YİBO'nun 6'ncı sıfınında eğitim- öğretim görmeye başladı.

Taha Şengül, yıkılan evlerinin enkazından çıkardığı ve yanından ayırmadığı tükenmez kalemini hediye paketine sararak, sınıfta İngilizce öğretmeni Türkan Uzun'a hediye etti. Öğretmenler Günü nedeniyle hediye alamadığını ve enkazdan çıkardığı kendisi için manevi değeri büyük kalemi öğretmenine hediye ettiğini ifade eden Taha Şengül'e öğretmen Türkan Uzun, teşekkür etti.

Duygulanan öğretmen Uzun, "Böyle bir hediyeyi almayı hiç hayal bile etmemiştim. Böyle bir hediyeyi almaktan hem mutlu oldum, hem de hüzünlendim. Dileğim bir daha böyle acılar yaşanmamasıdır" diye konuştu.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber