Havalar nasıl olacak?-HARİTALI

Kaynak : Memurlar.Net
Haber Giriş : 27 Kasım 2011 09:03, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42

Yapılan son değerlendirmelere göre; Rize, Artvin ve Ardahan ile öğle saatlerinde İstanbul ve Bandırma çevrelerinin yağışlı geçeceği tahmin ediliyor. Yağışların; İstanbul, Rize, Hopa ve Bandırma çevrelerinde yağmur, Artvin ve Ardahan çevrelerinde kar şeklinde olması bekleniyor. Bu gece ve yarın sabah saatlerinde iç ve doğu bölgelerde buzlanma ve don olayı ile birlikte yer yer sis hadisesi görülecek.

HAVA SICAKLIĞI: Ülke genelinde önemli bir değişiklik beklenmiyor.

RÜZGAR: Genellikle kuzey ve kuzeydoğu, Orta ve Doğu Karadeniz kıyılarında batı ve kuzeybatı yönlerden hafif, arasıra orta kuvvette esecek.

BÖLGELERİMİZDE HAVA

MARMARA: Parçalı, kuzey kesimleri çok bulutlu, öğle saatlerinde İstanbul ve Bandırma çevrelerinin hafif yağmurlu geçeceği tahmin ediliyor. Güney ve doğusunda sabah saatlerinde yer yer sis bekleniyor.

EGE: Az bulutlu ve açık, iç kesimleri parçalı bulutlu geçecek. Bölgenin iç kesimlerinde, bu gece ve yarın sabah saatlerinde buzlanma ve don olayı ile birlikte yer yer sis bekleniyor.

AKDENİZ: Az bulutlu ve açık geçecek. Bölgenin iç kesimlerinde, bu gece ve yarın sabah saatlerinde don olayı ile birlikte yer yer sis bekleniyor.

İÇ ANADOLU: Parçalı ve az bulutlu geçecek. Bu gece ve yarın sabah saatlerinde bölge genelinde buzlanma ve don olayı ile birlikte yer yer sis bekleniyor.

BATI KARADENİZ: Parçalı kıyıları çok bulutlu geçecek. Bu gece ve yarın sabah saatlerinde bölgenin iç kesimlerinde buzlanma ve don olayı ile birlikte sabah saatlerinde yer yer sis bekleniyor.

ORTA ve DOĞU KARADENİZ: Parçalı ve çok bulutlu, Rize ve Artvin çevreleri yağışlı geçecek. Yağışların; Rize ve Hopa çevrelerinde yağmur, Artvin çevrelerinde kar şeklinde olması bekleniyor. Bu gece ve yarın sabah saatlerinde bölgenin iç kesimlerinde buzlanma ve don olayı bekleniyor.

DOĞU ANADOLU: Az bulutlu ve açık, kuzey kesimleri parçalı ve çok bulutlu, Ardahan çevreleri kar yağışlı geçecek. Bu gece ve yarın sabah saatlerinde, doğusunda kuvvetli olmak üzere buzlanma ve don olayı ile birlikte yer yer sis bekleniyor.

GÜNEYDOĞU ANADOLU: Az bulutlu ve açık geçecek. Bu gece ve yarın sabah saatlerinde bölgenin kuzeyinde hafif buzlanma ve don olayı ile birlikte sabah saatlerinde yer yer sis bekleniyor.

HAVA SICAKLIKLARINI DERECELERİYLE GÖRMEK İÇİN HARİTALARIN ÜZERİNE TIKLAYINIZ...

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber