27/11/2011'den önemli gündem başlıkları

Kaynak : Cihan Haber Ajansı
Haber Giriş : 27 Kasım 2011 09:32, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42

Cumhurbaşkanı Abdullah Gül, Londra merkezli düşünce kuruluşu Chatham House tarafından düzenlenen ?İstanbul 2. Yıllık Yuvarlak Masa Toplantısı'na katılacak. (10.00)

İçişleri Bakanı İdris Naim Şahin, Ordu'da, çeşitli etkinliklere katılacak. (11.00)

Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı Taner Yıldız, AK Parti Kütahya İl Gençlik Kolları Kongresi'ne iştirak edecek. (13.00)

Milli Savunma Bakanı İsmet Yılmaz, Sivas'ta kurum ziyareti yapacak, ödül törenine katılacak. (17.00)

Ekonomi Bakanı Zafer Çağlayan, Mersin'in Silifke ilçesinde çeşitli temaslarda bulunacak, açılış yapacak. (11.00)

Aile ve Sosyal Politikalar Bakanı Fatma Şahin Gaziantep Nizip'te. (11.00)

Orman ve Su İşleri Bakanı Veysel Eroğlu, Eskişehir'de çeşitli açılışlar ile AK Parti Eskişehir İl Gençlik Kolları Kongresi'ne katılacak. (12.30/17.00)

BBP Genel Başkanı Mustafa Destici başkanlığında parti genel merkezinde il başkanları toplanıyor. Destici, toplantıda bedelli askerlik ve Dersim tartışmalarını değerlendirecek. (10.30)

HAS Parti Genel Başkanı Numan Kurtulmuş, parti merkezindeki bölge toplantısına katılacak. (15.00)

AK Parti Ankara Çankaya İlçe Başkanlığı 4. Olağan Kongresi, ATO Congresium'da gerçekleştirilecektir. Kongreye, AK Parti Genel Başkan yardımcıları ve milletvekilleri ile AK Parti Ankara İl Başkanı Murat Alparslan katılacak. (12.00)

İzmir Eğitim Gönüllüleri Derneği tarafından 'Öğretmenler Günü' yemeği düzenlenecek. (19.00)

İslam İşbirliği Teşkilatı (İİT) Genel Sekreteri Ekmeleddin İhsanoğlu, üst düzey temaslarda bulunmak ve İİT üye ülkeleri bakanlar düzeyinde yüksek eğitim forumu ve fuarının açılışına katılmak üzere KKTC'ye gelecek.

İktidar partisi Birleşik Rusya, 4 Aralık'ta yapılacak parlamento seçimleri öncesi kongreye gidiyor. Rusya Başbakanı Vladimir Putin, kongrede iktidar partisinin yeni başkan adayı olarak resmen ilan edilecek.

Gürcistan'ın ayrılıkçı bölgesi Güney Osetya'da Cumhurbaşkanlığı seçimlerinin ikinci turu yapılıyor. İlk turda en çok oy alan iki aday Acil Durum eski Bakanı Anatoli Bibilov ve Milli Eğitim eski bakanı Alla Djioyeva yarışacak.

Spor Toto Süper Lig'de 12. hafta maçlarına İstanbul Büyükşehir Belediyespor ? Gaziantepspor, Eskişehirspor ? Ankaragücü, Manisaspor - Kayserispor ve Trabzonspor ? Beşiktaş karşılaşmalarıyla devam edilecek. (13.00/16.00/19.00)

Bank Asya 1. Lig'de 13. haftanın maçlarına Boluspor-Kartalspor, Giresunspor-Denizlispor, Akhisar Belediyespor-Konyaspor, İstanbul Güngörenspor-Karşıyaka, Gaziantep Büyükşehir Belediyespor-Bucaspor, Sakaryaspor-Çaykur Rizespor ve Göztepe-Kayseri Erciyesspor karşılaşmaları yapılacak. (13.30/16.00/19.00)

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber