Müdür yardımcılarının kavgası lisede eğitimi tatil ettirdi/ Video

Kaynak : Cihan Haber Ajansı
Haber Giriş : 28 Kasım 2011 15:38, Son Güncelleme : 15 Ağustos 2021 18:59

Yalova Fatih Sultan Mehmet Anadolu Lisesi'nde haftanın ilk günü olaylı başladı. Sabah tören için okulun bahçesinde toplanan öğrenciler, çıkan kavga karşısında neye uğradıklarını şaşırdı. Olay sebebiyle okulda eğitim ve öğretime bir günlük ara verildi.

Haftanın ilk gününde Fatih Sultan Mehmet Anadolu Lisesi'nde tören için öğrenci, öğretmen ve idareciler okul bahçesinde toplandı. Okulun müdür yardımcısı Ali Ç., mikrofonu eline alarak öğrencilere hitaben konuşma yapmaya hazırlanırken bu sırada okulun bir başka müdür yardımcısı Niyazi A.'nın, Ç.'ye sırtı dönükken saldırdığı iddia edildi. Okulun öğretmenleri ve öğrenciler yanı sıra okul önünde bulunan polis ekipleri, A.'yı sakinleştirmek istedi. Niyazi A., ifadesi için karakola götürüldü. Saldırıya uğrayan Ali Ç. Milli Eğitim Müdürlüğü'ne giderek şikayette bulundu. Yalova İl Milli Eğitim Müdürlüğü, Niyazi A. hakkında soruşturma başlattı. Gerekli bütün evraklar tamamlandıktan sonra dosyanın, savcılığa iletileceği belirtildi.

Yalova Milli Eğitim Müdürü Süleyman Şişman konuyla ilgili yaptığı açıklamada, "Kavga olayının yaşandığı doğrudur. Yasal işlemler başlatıldı, devam ediyor. Olay, bir müdür yardımcısı arkadaşımız, bir diğerini darp etmesiyle başlamış. Şu anda pek net bir şey söyleme şansımız yok. Konuyla ilgili gereken her şey yapılacak." demekle yetindi.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber