Maltepe'de 40 ilköğretim öğrencisinin zehirlendiği iddiası

Kaynak : İhlas Haber Ajansı
Haber Giriş : 07 Aralık 2011 16:25, Son Güncelleme : 15 Ağustos 2021 18:59

Maltepe'de yaklaşık 40 ilköğretim öğrencinin yedikleri gıdadan zehirlendikleri iddia edildi. Maltepe Milli Eğitim Müdürü Faik Kaptan, mide bulantısı şikayeti bulunan öğrencilerin okulun kantininden herhangi bir şey yemediklerini belirterek, konunun araştırıldığını söyledi.

Alınan bilgiye göre, Maltepe Altayçeşme Mahallesi'nde bulunan Prof. Abdullah Türkoğlu İlköğretim Okulu'nda okuyan 40'a yakın öğrenciden gelen mide bulantısı şikayeti üzerine okul yönetimi harekete geçti. Pazartesi gününden bu yana gelen şikayetleri değerlendiren okul yönetimi, zehirlenmenin nedenini araştırırken, Maltepe Milli Eğitim Müdürü Faik Kaptan, şu ana kadar 40'a yakın öğrenci mide bulantısı şikayeti ile okula gelmediğini söyledi. İlçe Sağlık Grup Başkanlığı ve Çevre İl Müdürlüğü yetkililerinin

de bu konuda araştırmalar yaptığını belirten Kaptan, mide bulantısı şikayeti bulunan öğrencilerin okulun kantininden alışveriş yapmadıklarını, olayın nedenini araştırmalar neticesinde elde edilecek bilgi ve bulgulardan sonra öğreneceklerini söyledi. Olayla ilgili incelemelerin devam ettiği bildirildi.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber