İhale yolsuzluğuna 5 yıl 10'ar ay hapis

Kaynak : İhlas Haber Ajansı
Haber Giriş : 07 Aralık 2011 18:29, Son Güncelleme : 15 Ağustos 2021 19:01

Antalya'nın Alanya ile Gazipaşa ilçelerinde araç ve konut satışlarında ihaleye fesat karıştırdıkları iddiasıyla tutuksuz yargılanan icra müdürü, polis memuru ve yedi emin deposu sahibi 3 kişiye 5 yıl 10'ar ay hapis cezası verildi.

Alanya İlçe Emniyet Müdürlüğü Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Grup Amirliği tarafından 26 Ekim 2010 tarihinde yürütülen operasyonda, Alanya ile Gazipaşa'da yapılan araç ve konut ihalelerine fesat karıştırdıkları gerekçesiyle yakalanan 3 şüphelinin tutuksuz yargılandığı davada karar çıktı.

Hakim Necdet Vural başkanlığında Alanya 1.Ağır Ceza Mahkemesi'nde görülen karar duruşmasında, Gazipaşa İcra Dairesi eski müdürü 44 yaşındaki M.A. avukatıyla katılırken, polis memuru 44 yaşındaki H.C. ve yedi emin deposu sahibi 39 yaşındaki N.A.'nın ise avukatları yer aldı. Şüpheliler 'ihaleye fesat karıştırmak' suçundan 5 yıl 10'ar ay hapis cezasına çarptırıldı.

Duruşma sonrasında M.A., Alanya L Tipi Kapalı ve Ceza İnfaz Kurumu'na gönderilirken diğer sanıklar hakkında yakalama emri çıkarıldı.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber