Çatışmadan kaçan teröristler Bingöl'de yakalandı/ Video

Kaynak : İhlas Haber Ajansı
Haber Giriş : 22 Aralık 2011 12:35, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42

Bingöl'de 2 terörist silahları ile birlikte bir araç içinde yakalandı.

Güvenlik güçlerinin Diyarbakır'ın Dicle ilçesi Kurşunlu köyü ile Elazığ sınırında yer alan Görese Dağı arasındaki Bazırgirt Tepe bölgesinde yaptığı operasyonda kaçmayı başaran 2 PKK'lı terörist, Bingöl'ün Genç ilçesi Servi Beldesi girişinde bir araç içinde silahları ile birlikte kıskıvrak yakalandı.

Edinilen bilgiye göre, güvenlik güçlerinin 15 Aralık'ta Diyarbakır'ın Dicle ilçesi Kurşunlu köyü ile Elazığ sınırında yer alan Görese Dağı arasındaki Bazırgirt Tepe bölgesinde yaptığı operasyonda 21 teröristin ölü ele geçirildiği çatışmadan kaçarak kurtulmayı başaran 2 PKK'lı, Elazığ iline bağlı Arıcak ilçesi Çobançeşme köyü yakınlarında durdurdukları Sıdkı Yazar'a ait araç ile Bingöl'ün Genç ilçesi Servi beldesi kırsalına kaçmak istedi. Alınan istihbarı bilgi neticesinde harekete geçen Jandarma Özel

Harekat, Polis Özel Harekat timleri içinde 2 PKK'lının olduğu aracı Servi Belde girişinde durdurdu. Araç içinde Berxedan kod adlı 1995 Bingöl-Genç doğumlu Y.Y ile Hamza kod adlı Diyarbakır doğumlu M.S.N ı teröristler silahları ile birlikte sağ olarak yakalandı.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber