Liseli genç doğum gününde kayboldu

Kaynak : İhlas Haber Ajansı
Haber Giriş : 02 Ocak 2012 17:15, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42

Antalya'nın Gazipaşa ilçesinde, lise öğrencisi Barış Tuğrul Ergin, yılbaşı gecesi babası Garip Ergin'in sahibi olduğu pastanede ailesiyle birlikte 15'inci doğum gününü kutladıktan sonra babasının arabası ile arkadaşını eve bıraktıktan sonra kayboldu. 15 yaşındaki Barış'tan geriye pastanenin güvenlik kameraları tarafından kaydedilen doğum günü kutlaması kaldı.

Alanya Hasan Çolak Anadolu Lisesi yatılı 1. sınıf öğrencisi Barış Tuğrul Ergin, yılbaşı gecesi babasına ait pastanede, ailesiyle birlikte 15. doğum gününü kutladı. Saatler gece yarısına yaklaştığında pastanede çalışan arkadaşı Özgür S'yı evine bırakmak için babasından izin alan Barış Tuğrul'dan bir daha haber alınamadı.

YOLDA TELEFONLA GÖRÜŞTÜK

Babasına ait 07 UP 151 plakalı beyaz renkli Fiat Fiorina marka otomobille pastaneden ayrılan Barış Tuğrul'la en son dönüş yolundayken görüştüklerini söyleyen dedesi Ali Ergin, şöyle konuştu: "Yılbaşı akşamı hep birlikte doğum gününü kutladık. Gece yarısına doğru hava yağışlı olduğu için pastanemizde çalışan Özgür'ü evine bırakmak istedi. Babasından arabayı aldı gitti. Geç kalınca babası bir ara telefonla görüştü. Babasına 'Yoldayım geliyorum' demiş. Ondan sonra bir daha kendisine ulaşamadık. Telefonları

kapalı."

Barış Tuğrul'u son kez gören Özgür S ise kendisini eve bıraktıktan sonra Barış'ın eve dönmek üzere yanından ayrıldığını, o saatten sonra da kendisinden bir daha haber alınamadığını söyledi.

Baba Garip Ergin'in şikayeti üzerine Gazipaşa Cumhuriyet Başsavcılığı olayla ilgili inceleme başlattı. Barış Tuğrul Ergin'in cep telefonunun sinyalini almaya çalışan güvenlik güçleri her yerde lise öğrencisini arıyor.

AHMET MERVAN TAŞ

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber