Yılbaşı ikramiyesinin diğer 2 ortağı işçi ve memur çıktı

Kaynak : Star Gazetesi
Haber Giriş : 09 Ocak 2012 08:31, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42

40 milyon liralık yılbaşı ikramiyesinin 4 ortağından ikisi daha parasını aldı. Talihlilerden biri memur, diğeri ise bin lira maaşla çalışan bir işçi. Piyango'nun İzmir'deki ortağı ise hâlâ ortada yok.

Milli Piyango İdaresi'nin, 40 milyon liralık yılbaşındaki büyük ikramiyesinin dört talihlisinden birisinin İstanbul'da yaşayan 73 yaşındaki emekli Yusuf Akoğlu'nun çıkmasının ardından gözler, diğer üç talihliye çevrildi. Büyük ikramiyenin Adana ve Isparta'daki talihlilerinin kimliği de belli oldu. Adana ve Isparta'daki talihlerinden birisi kamu kurumunda memur olarak görev yapıyor. Diğer talihli ise yaklaşık bin lira maaşla bir şirkette işçi olarak çalışıyor. İkinci ve üçüncü talihlerin kimlikleri güvenlik sebebiyle gizli tutuluyor.

İzmirli talihli kayıp

Star'ın Milli Piyango Genel Müdürlüğü kaynaklarından edindiği bilgiye göre, dört talihliden ilk olarak Adana'da satılan biletin sahibi ikramiyesini aldı. İkinci olarak da İstanbul'da yaşayan emekli Yusuf Akoğlu, üçüncü olarak da Ispartalı talihli ikramiyesini tahsil etti. Büyük ikramiyenin dördüncü ortağı olan İzmirli talihli ise geçtiğimiz hafta ikramiyesini almadı. Bu durum kafalarda soru işaretlerinin oluşmasına yol açtı. Bugüne kadar büyük ikramiyenin genelde ilk hafta alındığını hatırlatan yetkililer, İzmirli talihlinin başına bir şey gelmesinden endişe ediyor. Bu arada üç talihlinin de ikramiyelerini banka müdürleri aracılığı ile aldığı bildirildi.

40 milyon liralık büyük ikramiyenin ardından, ikinci en büyük ikramiye olan 5 milyon liralık ikramiye de İstanbul'da satılan tam bilete çıkmıştı. 5 milyon liralık ikinci büyük ikramiyeyi kazanan İstanbullu talihlinin de bir kamu kurumunda çalışan memur olduğu öğrenildi. Talihli memur da geçtiğimiz hafta ikramiyesini banka aracılığı ile tahsil etti. Böylece, İzmirli talihlinin dışında dağıtılan büyük ikramiyeler, iki memura, bir işçiye ve bir de emekliye gitmiş oldu

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber