Sahte emniyet amirine suçüstü!

Kaynak : Anadolu Ajansı
Haber Giriş : 10 Ocak 2012 17:02, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42

Kendini emniyet amiri olarak tanıtıp çıkar sağlayan bir kişi yakalandı.

Alınan bilgiye göre, kendini Organize Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğünde görevli emniyet amiri olarak tanıtan Serkan Ü., bir süre önce travesti L.D. ile çıkan tartışma sonrasında 155 polis ihbar hattını arayarak şikayette bulundu.

Telefona çıkan personele de emniyet amiri olduğunu söyleyen Serkan Ü., olay yerine gelen ekiplere de emniyet amiri olduğunu söyledi.

Görevli ekip de Ankara Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şube Müdür Yardımcısını arayarak böyle bir memurları olup olmadığını sordu, daha önceden başka olaylara karıştığı belirlenen Serkan Ü., ''dolandırıcılık ve unvan gasbı'' suçundan gözaltına alındı.

Mahkemeye sevk edilen zanlı, adli denetim şartıyla serbest bırakıldı.

-Belediye çalışanlarını da dolandırmış-

Serkan Ü'nün, geçen yıl haziran ayında, Ankara'daki bir ilçe belediyesinde, belediye başkan yardımcısı ve birim müdürlerini de dolandırdığı öğrenildi.

Kendini aynı şekilde emniyet amiri olarak tanıtan zanlının, elindeki bir aletle, tanıştığı kişilerin telefonlarına baktığı ve ''telefonunuz dinleniyor. Ben hallederim'' diyerek sorunu çözeceğini söylediği ve karşılığında da para aldığı bildirildi.

Yakalanan Serkan Ü'nün, bu olaydan mahkemeye sevk edildiği ve tutuksuz yargılandığı belirtildi.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber