Sağlık memuru, çalıştığı hastanenin tuvaletinde ölü bulundu

Kaynak : Cihan Haber Ajansı
Haber Giriş : 13 Ocak 2012 14:42, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42

Haydarpaşa Numune Eğitim ve Araştırma Hastanesi'de çalışan bir sağlık memuru, tuvaletlerde ölü olarak bulundu. Hastanenin göz kliniklerinde meydana gelen olayla ilgili inceleme başlatıldı.

Alınan bilgiye göre esrarengiz ölüm önceki gece saat 23.00 sıralarında Sadık Eratik Göz Klinikleri'nde yaşandı. Bir süredir sağlık memuru olarak çalışan Oğuzhan Yılmaz (33) gece nöbeti için geldiği hastanede aniden ortadan kayboldu. Yaklaşık 2 saat boyunca kendisinden haber alınamayan Yılmaz'ın, cep telefonu da cevap vermeyince arkadaşları tarafından arama başlatıldı. Bu sırada göz servisinin tuvaletlerine giden servis çalışanları Oğuzhan Yılmaz'ın tuvalette yerde yatan bedeniyle karşılaştı.

Hemen hastanenin acil servisine kaldırılan Yılmaz'ın dakikalar önce öldüğü anlaşıldı. Yılmaz'ın ani ölümü Haydarpaşa Numune Eğitim ve Araştırma Hastanesi çalışanları arasında üzüntüyle karşılandı. Hastane görevlilerinin polise haber vermesi üzerine geniş çaplı inceleme başlatıldı.

Olayla ilgili hastane ve servis çalışanlarının ifadeleri alındıktan sonra ceset kaldırıldı. Oğuzhan Yılmaz'ın cesedi daha sonra kesin ölüm nedeninin belirlenmesi için Adli Tıp Kurumu'na gönderildi. Buradaki işlemleri tamamlanan sağlık memuru Yılmaz, toprağa verilmek üzere Osmaniye'ye götürüldü. Müzikle de ilgilendiği öğrenilen Oğuzhan Yılmaz'ın, birçok amatör videosunun bulunduğu ve arkadaşları tarafından sosyal paylaşım sitelerinde paylaşıldığı belirtildi.

Bu arada, Oğuzhan Yılmaz'ın bir sosyal paylaşım sitesindeki sayfasına 'Bazen "Su" olmak lazım, sessiz sakin.! Bazen "Sel" olmak lazım, öfkeli ve hırçın.! Bazen "Mum" alevi olmak lazım, sabırla tükenmeyi bekleyen..! Bazense "volkan" olmak lazım, önüne gelen herşeyi hızla tüketen.! Kimine Su olacaksın kimine ...Sel! Kimine Mum olacaksın kimine Volkan.! Ama kimseye asla "Kul" olmayacaksın, Yüce Yaradan'dan başka' sözleri dikkat çekti.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber