23 Ocak 2012'den önemli gündem başlıkları/ Video

Kaynak : Cihan Haber Ajansı
Haber Giriş : 23 Ocak 2012 09:29, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42

23 Ocak 2012 Pazartesi

AK Parti MYK, Genel Başkan ve Başbakan Recep Tayyip Erdoğan başkanlığında toplanacak. (15.00)

Fransa Senatosu, 1915 olaylarıyla ilgili Ermeni iddialarının reddedilmesini suç sayan yasa teklifini görüşecek.

Dışişleri Bakanı Ahmet Davutoğlu ve Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı Taner Yıldız Kayseri'de, Vali Mevlüt Bilici ile Büyükşehir Belediye Başkanı Mehmet Özhaseki'yi ziyaret edecek. Davutoğlu ve Yıldız, Erciyes Üniversitesi'nde düzenlenecek panele katılacak. (09.00-10.00-11.00)

Ulaştırma Denizcilik ve Haberleşme Bakanı Binali Yıldırım, İskenderun Limanı'nın işletme hakkının devri ile ilgili Ankara Rixos Otel'de yapılacak törene katılacak. (10.00)

Çevre ve Şehircilik Bakanı Erdoğan Bayraktar, İstanbul Ümraniye Belediyesi'nde gerçekleştirilecek kentsel dönüşüm bilgilendirme toplantısına katılacak. (10.00)

Avrupa Birliği Bakanı ve Başmüzakereci Egemen Bağış, Taksim Spor Kulübü Başkanı Garo Hamamcıoğlu'nu kabul edecek. (11.00)

Büyük Birlik Partisi Genel Başkan Yardımcısı ve 12 Eylül Mağduru Ülkücüleri Komisyonu Başkanı Remzi Çayır ve beraberindeki heyet, Milli Savunma Bakanı İsmet Yılmaz'ı ziyaret edecek. (12.00)

Diyarbakır'da şehit edilen Emniyet Müdürü Gaffar Okan ismini taşıyan okulun öğrencileri Vali Hüseyin Avni Mutlu'yu ziyaret edecek. (11.00)

İzmir Büyükşehir Belediyesi'nde ataması yapılmayan 286 itfaiye eri, yapacakları basın açıklaması ile mağduriyetlerini dile getirecek. (11.30)

Almanya'nın İzmir Başkonsolosu Margit Haeberle, Salih Dede-Birsen Gümüşçay Özel Eğitim Rehabilitasyon Merkezi'ne bağışta bulunacak. (14.00)

Azerbaycan Cumhurbaşkanı İlham Aliyev, Ermenistan Cumhurbaşkanı Serj Sarkisyan ve Rusya Devlet Başkanı Dmitri Medvedev, Yukarı Karabağ sorununu görüşmek üzere Soçi'de bir araya geliyor. 2008'den bu yana Rusya'nın öncülüğünde gerçekleşen üçlü zirvelerin sonuncusu 24 Haziran 2011'de Tataristan'ın başkenti Kazan'da gerçekleşmişti.

Kıbrıs'ta çözüme yönelik Birleşmiş Milletler (BM)'in ev sahipliğindeki II. Greentree Zirvesi başlıyor. Kıbrıs görüşmelerine Kuzey Kıbrıs Cumhuriyeti Cumhurbaşkanı Derviş Eroğlu, Kıbrıs Rum Yönetimi lideri Dimitris Hristofyas ile BM Genel Sekreteri Ban Ki-moon katılıyor.

AVNASYA FEED

Rus futbolunun yüzüncü kuruluş yıl dönümü kutlamalarını izlemek için Rusya'nın St. Petersburg şehrine gelen gelen Rusya Başbakanı Vladimir Putin'in konvoyunu vatandaşlar korna çalarak protesto etti.

SPOR

Spor Toto Süper Lig'in 22. haftasında İstanbul Büyükşehir Belediye'ye konuk olacak Fenerbahçe, bu maçın hazırlıklarını yapacağı antrenmanla sürdürecek. (12.00)

Bursaspor, Çarşamba günü deplasmanda oynayacağı Gençlerbirliği karşılaşmasının hazırlıklarına devam edecek. Teknik Direktör Ertuğrul Sağlam, antrenman öncesi saha kenarında basın toplantısı yapacak. (15.30)

Bank Asya 1. Lig'de 18. hafta Gaziantep Büyükşehir Belediye?Çaykur Rizespor maçıyla tamamlanacak. (20.00)

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber