Yağışlı havada kaza yapan polis memuru, şehit oldu/ Video

Kaynak : Cihan Haber Ajansı
Haber Giriş : 30 Ocak 2012 13:43, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42

Kadıköy'de gece göreve giden motorlu polis ekibi, kar ve yağış nedeniyle kaza yaptı. Motordan düşerek başını yere çarpan 4 yıllık polis memuru Mustafa Yılmaz, (28) kaldırıldığı hastanede hayatını kaybetti. Şehit Polis Memuru Yılmaz'ın cenazesi mesai arkadaşlarının duaları arasında memleketi Çorum'a gönderildi.

İstanbul Emniyeti'ni yasa boğan olay, Bahariye Tramvay yolunda gece saat 21.00 sıralarında meydana geldi. Göreve giden Mustafa Yılmaz'ın kullandığı motosiklet kar ve yağış nedeniyle kayarak devrildi. Bu sırada motor üzerinden düşerek başını demirlere çarpan polis memuru Yılmaz, ağır yaralandı. Çevredeki vatandaşların haber vermesi üzerine gelen ambulansla Haydarpaşa Numune Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne kaldırılan Yılmaz, tüm müdahalelere rağmen kurtarılamadı. Sabah saatlerinde Haydarpaşa Numune Eğitim ve Araştırma Hastanesi Morgu'nda alınan Yılmaz'ın cenazesi İstanbul Emniyet Müdürlüğü'nün cenaze aracına konuldu. Son yolculuğunda mesai arkadaşlarını yalnız bırakmayan Kadıköy İlçe Emniyet Müdürlüğü'nde görevli polisler de hastaneye geldi.

Polis memurunun Türk bayrağına sarılı cenazesini gören mesai arkadaşları gözyaşlarını tutamadı. Hastane bahçesinde okunan dua ve helallik alınmasından sonra cenaze toprağa verilmek üzere Çorum İskilip'e gönderildi.

Bu arada Haydarpaşa Numune Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ndeki törene yetişemeyen istanbul Valisi Hüseyin Avni Mutlu, Belediye Başkanı Kadir Topbaş ve Emniyet Müdürü Hüseyin Çapkın'ın şehit polis memuru Yılmaz'ın cenazesini Çamlıca Turnikeleri'nde memleketine uğurladıkları öğrenildi. Şehit polis memuru Yılmaz'ın yarın İskilip'te toprağa verileceği belirtildi.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber