1 Şubat 2012'den önemli gündem başlıkları

Kaynak : Cihan Haber Ajansı
Haber Giriş : 01 Şubat 2012 09:30, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42

01 Şubat 2012 Çarşamba

AK Parti Genişletilmiş İl Başkanları Toplantısı, Başbakan Recep Tayip Erdoğan başkanlığında parti merkezinde yapılacak. (11.00)

Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Faruk Çelik eczacılarla bir araya gelecek. (10.00)

Aile ve Sosyal Politikalar Bakanı Fatma Şahin, UNICEF Türkiye Ülke Ofisi'nce Ankara Dedeman Otel'de düzenlenen ?Yeni Anayasa Çalışmasında Çocuk Görüşü Çalıştayı'na katılacak. (09.30)

Orman ve Su Bakanı Veysel Eroğlu, yağışlarla ilgili Meteoroloji Genel Müdürlüğü'nde basın toplantısı düzenleyecek. (09.30)

Meclis İnsan Hakları İnceleme Komisyonu'nca kurulan terör ve şiddeti araştırma alt komisyon, Kaybeden Ailelerle Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği üyesi Hanım Tosun'u dinleyecek. (11.00)

Bilim, Sanayi ve Teknoloji Bakanı Nihat Ergün, ?İstihdam ve Mesleki Eğitim İlişkisinin Güçlendirilmesi Eylem Planı Toplantısı'na katılacak. (15.00)

Ankara Emniyet Müdürlüğü Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü (Mali Suçlar Büro Amirliği)'nde basın açıklaması yapılacak. (10.30)

Başta İstanbul olmak üzere tüm yurtta etkisini sürdüren kar yağışı ve soğuk hava ile ilgili gelişmeler takip ediliyor.

Dün vefat eden Mustafa Başoğlu için sendikada tören düzenlenecek. Başoğlu, Hacı Bayram Camii'nde öğle namazını müteakip Taceddin Dergahı'da toprağa verilecek. Hacı Bayram Camii'nde öğle namazını müteakip Aydın Menderes için mevlit okutulacak. (10.30 - 12.30)

Dünya Bankası-Hazine ortaklığında Ankara Hilton Otel'de Büyümenin Altın Kuralı konulu raporla ilgili sunum yapılacak. (10.00)

Eğitim Sen'den özür grubu mağdurları için Milli Eğitim Bakanlığı önünde eylem yapacak. (12.30)

Milliyet Gazetesi Genel Yayın Yönetmeni ve Başyazarı Abdi İpekçi, vefatının 33. yılında Zincirlikuyu Mezarlığı'ndaki kabri başında anılacak. (11.00)

SPOR

Spor Toto Süper Lig'de 24. hafta Orduspor -Ankaragücü, Gençlerbirliği-Gaziantepspor, İstanbul Büyükşehir Belediye - Kardemir Karabükspor, Trabzonspor ? Bursaspor ve Galatasaray - Medical Park Antalyaspor karşılaşmalarıyla başlayacak. (18.00/20.30)

Türkiye Futbol Federasyonu'nda Başkan Mehmet Ali Aydınlar ve yönetici Lutfi Arıboğan ile Göksel Gümüşdağ'ın istifalarıyla ilgili gelişmeler takip edilecek.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber