İlköğretim okulu öğrencilerine tinerci tacizi

Haber Giriş : 19 Mayıs 2005 00:17, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42

Gaziantep'te, tinerci bir genç tarafından kaçırılmak istendiği ve taciz edildiği ileri sürülen ilköğretim okulu öğrencisi 2 kız, bayılarak hastaneye kaldırıldı. Olay üzerine okulu basan veliler müdüre saldırırken, okul tatil edilerek öğrenciler evlerine gönderildi. Okulda başlayan gerginlik, zanlının yakalandığının duyulmasıyla karakol önünde de devam etti.

Olay, öğle saatlerinde merkez Şahinbey İlçesi Kazım Karabekir İlköğretim Okulu önünde meydana geldi. İddiya göre, tiner bağımlısı olduğu ileri sürülen İbrahim Halil İ. (İpek-16), tiner çektikten sonra ilköğretim okulu 3. sınıf öğrencileri S.K. (Sibel Kayan) ile D.H.'yi (Döne Hilaloğlu) kaçırma girişiminde bulundu.

Tinerci genç tarafından taciz edilen ve kaçırılmak istenen kızlar, çığlık atarak fenalık geçirdi. Korkudan bayılan kız öğrenciler, Gaziantep Çocuk Hastanesi'ne kaldırılarak tedavi altına alındı.

Olayı haber alan veliler, okulu basarak Müdür Mehmet Çınar'a saldırdı. Okul boşaltılarak çocuklar evlerine gönderilirken, olay yerine gelen Şahinbey İlçe Emniyet Müdürü, milli eğitim müdür yardımcıları ve okul müdürü, çocukların korkudan bayıldığını, durumlarının iyi olduğunu ve olayın büyütülmemesi gerektiğini ifade ederek, velileri sakinleştirmeye çalıştı.

Olaydan sonra kaçan zanlı, polislerce yakalanarak 25 Aralık Polis Merkezi'ne götürüldü. Bu kez zanlının yakalandığını duyan veliler polis merkezinin önüne akın etti.

Polis merkezi önünde gergin anlar yaşanırken velilerden bazıları, çocuklarını bu okula göndermeyeceklerini söyledi.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber