9 Şubat 2012'den önemli gündem başlıkları

Kaynak : Cihan Haber Ajansı
Haber Giriş : 09 Şubat 2012 09:29, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42

Cumhurbaşkanı Abdullah Gül, 81 ilin valilerine Çankaya Köşkü'nde öğle yemeği verecek. (12.30)

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, Ankara Temelli'deki organize sanayi bölgelerini gezecek, görüşlerini açıklayacak. (10.00)

Avrupa Birliği Bakanı Egemen Bağış, Ankara'daki JW Marriott Hotel'de valiler toplantısına katılacak. (17.30)

Ulaştırma Denizcilik ve Haberleşme Bakanı Binali Yıldırım, Ankara'da, Batıkent ? Sincan ve Kızılay ? Çayyolu metroları sözleşme törenine katılacak. (11.00)

Orman ve Su İşleri Bakanı Veysel Eroğlu, Ankara'da, 6. Su ve Kanalizasyon İdareleri İstişare Toplantısı'na katılacak. (12.30)

Aile ve Sosyal Politikalar Bakanı Fatma Şahin, İstanbul'da, dünya engellilik raporunun tanıtım toplantısına iştirak edecek. (10.00)

HAS Parti MYK toplantısı Genel Başkan Numan Kurtulmuş başkanlığında yapılacak. (15.30)

AK Parti İstanbul Milletvekili Hakan Şükür, Ankara Siteler'de Mobilyacılar ve Lakeciler Odası'nı ziyaret edecek. (10.45)

YÖK Genel Kurulu, Milli Eğitim Bakanı Ömer Dinçer'in başkanlığında toplanacak. (09.00)

Eski YÖK Başkanı Yusuf Ziya Özcan, Ankara'da, Uluslararası Yöneticiler Derneği'nde konferans verecek. (20.00)

İstanbul Sanayi Odası Ekonomik Durum Tespit Anket Çalışması'nın 2011 yılı ikinci yarı sonuçları ve 2012 yılı ilk yarı beklentileri açıklanacak. (10.30)

İzmir İl Milli Eğitim Müdürü Vefa Bardakçı, Fatih Projesi hakkında Konak Anadolu Lisesi'nde bilgilendirme toplantısı yapacak. (14.00)

Türkiye Sakatlar Birliği Bursa Şubesi tarafından organize edilen resim ve fotoğraf sergisinin açılışı yapılacak. (14.00)

Kar yağışı ve Edirne'deki taşkınlarla ilgili gelişmeler takip ediliyor.

İran Ankara Büyükelçiliği, İran Milli Günü sebebiyle Swissotel'de resepsiyon verecek. (18.30)

Rusya, savunma sanayisinin modernizasyonu için 100 milyar dolar harcayacak. Sibirya bölgesindeki savaş uçakları üretim tesisinde incelemelerde bulunan Başbakan Yardımcısı Dmitri Rogozin, hükümetin dev proje ile ilgili hazırlıklarını tamamlamak üzere olduğunu belirtti.

12 Eylül'de namaz kılarken öldürülen kardeşleri için adalet arıyorlar

12 Eylül 1980 askeri darbesini gerçekleştirenler, 4 Nisan'da hakim karşısına çıkacak. Darbenin mağdurları ise davaya müdahillik dilekçesi vermeye devam ediyor. Bunlardan biri de 12 Eylül askeri darbesinin mağduru merhum Cumali Şimşek. Koğuşta namaz kılarken, sayım sırasında namazını bozmadığı gerekçesiyle kafası duvara vurulup coplandığı için hayatını kaybeden Şimşek'in kardeşleri Turan Şimşek ve Gümüş Bulut, dava için müdahillik başvurusunda bulundu. Darbecilerin en ağır şekilde cezalandırılmasını isteyen Turan Şimşek, o dönem çok sayıda insanın işkence yapılarak öldürüldüğünü vurguladı.

Salon Atletizm Avrupa Şampiyonası tanıtım toplantısı Federasyon Başkanı Mehmet Terzi başkanlığında yapılacak. (10.30)

Spor Toto Süper Lig'de 24. haftanın ertelenen karşılaşması ile 26. hafta maçlarının ilki bugün yapılacak. Erteleme maçında İstanbul Büyükşehir Belediye ? Kardemir Karabükspor, 26. hafta maçında ise Sivasspor ile Beşiktaş karşı karşıya gelecek. (16.00 / 18.00)

FIBA Kadınlar Avrupa Kupası çeyrek final rövanş maçında BOTAŞ Spor, İspanya'nın Gran Canaria takımıyla Adana'da karşılaşacak.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber