Esin öğretmen ölüme böyle yürümüş/ Video

Kaynak : Sabah
Haber Giriş : 17 Şubat 2012 08:03, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42

Siirt'te şiddet gördüğü için boşanma davası açtıktan sonra bir uçurumun dibinde cesedi bulunan Esin öğretmenin, ölümünden az önce tesadüfen çekilen fotoğrafları ortaya çıktı

Siirt Ağır Ceza Mahkemesi'nde görülen Esin öğretmenin eşi Güven Güneş ile taksici Beşir Üzüm'ün tutuksuz yargılandığı davada ortaya çıkan fotoğraflar, genç kadının ölümüne ilişkin sır perdesini aydınlatacak önemli bir delil oldu. Aydınlar Kaymakamlığı'nda çalışan Beşir Tutar, olay günü Kale bölgesinde manzara fotoğrafı çekerken tesadüfen 25 yaşındaki Esin öğretmen, eşi Güven Güneş ile taksici arkadaşı Beşir Üzüm'ün uçurumun kenarında biten yürüyüşlerini de belgeledi. Daha önce Esin öğretmenin ölümünün kaza olduğuna hükmedilerek dosya kapatılmıştı. Ancak ailesinin Esin öğretmenin cinayete kurban gittiğinde ısrar etmesi üzerine Güven Güneş ile taksici Beşir Üzüm hakkında cinayet suçlamasıyla ömür boyu hapis cezası istemiyle dava açılmıştı.

Duruşmada tanık olarak dinlenen fotoğrafçı Beşir Tutar ifadesinde, "Fotoğrafta erkekler önde, bayan arkadaydı. Manzarayı çekmek için sürekli şekilde onların yürüdüğü kısmı fotoğraflamıştım. Yanlarında bir dördüncü kişi görmedim. Bu fotoğrafları sonra jandarmaya teslim ettim" dedi.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber