20 Şubat 2012'den önemli gündem başlıkları

Kaynak : Cihan Haber Ajansı
Haber Giriş : 20 Şubat 2012 09:39, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42

20 Şubat 2012 Pazartesi

Cumhurbaşkanı Abdullah Gül, Başbakan Recep Tayyip Erdoğan ile Hollanda Dışişleri Bakanı Uri Rosenthal ve beraberindeki heyeti, Tarabya Köşkü'nde ayrı ayrı kabul edecek. Gül, Sakıp Sabancı Müzesi'ndeki 'Rembrandt ve Çağdaşları-Hollanda Sanatının Altın Çağı' sergisini gezecek. (16.00/18.00/19.30)

'Futbolda şike' iddialarına ilişkin davaya İstanbul 16. Ağır Ceza Mahkemesi'nde devam edilecek. Davanın bugünkü duruşmasında aralarında Fenerbahçe Spor Kulübü Başkanı Aziz Yıldırım'ın da bulunduğu sanıkların savunmaları alınacak. (10.00)

Fener Rum Patriği Bartholomeos ve Mor Gabriel Manastır Vakfı Başkanı Kuryakos Ergün, TBMM Anayasa Uzlaşma Alt Komisyonu'na, yeni anayasa hakkındaki önerilerini sunacak. (10.50/11.40)

İçişleri Bakanı İdris Naim Şahin, Kızılcahamam Asya Kongre Merkezi'nde gerçekleştirilecek il emniyet müdürleri bilgi paylaşımı toplantısına katılacak. (10.00)

Yükseköğretim Kurulu Başkanı Prof. Dr. Gökhan Çetinsaya Zonguldak'ta, ''Türkiye'de Yükseköğretimin Yeniden Yapılandırılması ve Kalite Güvence Sistemi Çalıştayı''na katılacak. (11.00)

BDP milletvekilleri, KCK sanığı Şırnak milletvekilleri Selma Irmak ve Faysal Sarıyıldız'ın açlık grevine destek amacıyla parti merkezinde iki günlük açlık grevi başlatıyor. (10.00)

İstanbul Emniyet Müdürlüğü Narkotik Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü'nde basın açıklaması yapılacak. (10.30)

CHP Grup Başkanvekili Akif Hamzaçebi, Meclis'te basın toplantısı düzenleyecek. (12.00)

CHP İzmir Milletvekili Musa Çam, işten çıkarılan ve 146 gündür eylemde olan Türkiye Tekstil Örme ve Giyim Sanayi İşçileri Sendikası (TEKSİF) üyeleriyle basın açıklaması yapacak. (11.00)

Avea Genel Müdürü Erkan Akdemir, düzenleyeceği basın toplantısıyla 2011'i değerlendirecek, 2012 hedeflerini açıklayacak. (10.00)

Cezayir Tlemcen Valisi Abdelouahab Nouri ve Belediye Başkanı Abdenbi Senouci, Bursa Valisi Şahabettin Harput ve Büyükşehir Belediyesi'ni ziyaret edecek, ardından bazı fabrikalarda incelemelerde bulunacak. (10.00-14.00)

İzmir Gücü Spor Vakfı (İZVAK) Yönetim Kurulu Başkanı Tuğrul Yemişçi ve Yönetim Kurulu üyeleri, İzmir Valisi M. Cahit Kıraç'ı ziyaret edecek. (11.00)

Lefke Avrupa Üniversitesi'nde KKTC Cumhurbaşkanı Eroğlu'nun da katılımıyla ?Ulusal Kıbrıs Davasında Denktaş'ın Yolu ve Manevi Mirası? konulu panel düzenlenecek. ?Rauf Raif Denktaş Eğitim Kompleksi?nin açılışı yapılacak.

Rusya'da 4 Mart 2012'de yapılacak devlet başkanlığı seçimlerine haftalar kala aşırı sağcı aday Vladimir Jiirnovski, seçim kampanyalarına katkı için devrik lider Muammer Kaddafi'nin ceylan derisinden koltuğunu 1 milyon dolara satışa çıkardı.

AVRASYA FEED

Rusya Devlet Başkanı Dmitri Medvedev, Rusya Başbakanı Vladimir Putin karşıtı gösteriler düzenleyen muhalif grup liderleri ile bir araya gelecek.

SPOR

Spor Toto Süper Lig'de 27. haftanın son maçında Bursaspor - İstanbul Büyükşehir Belediye karşı karşıya gelecek. (20.00)

Bank Asya 1. Lig'de 22. haftanın son maçında Bucaspor ile Kartal karşı karşıya gelecek. (19.00)

TFF Başkan adayı Erdal Alkış, Futbol Federasyonu'nun İstinye'deki binasına gelerek başkan adaylığı müracaatını yapacak. (16.00)

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber