Diyarbakır'daki Ak Parti il binasına yapılan saldırıda el bombası kullanılmış

Kaynak : Cihan Haber Ajansı
Haber Giriş : 21 Mart 2012 14:05, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42

Diyarbakır Emniyet Müdürü Mustafa Sağlam, AK Parti İl Başkanlığı önünde polis memurlarına düzenlenen saldırıda savunma tipi el bombası kullanıldığının tesbit edildiğini söyledi.

"Saldırıda bir rütbeli arkadaşımız hafif şekilde yaralandı." diyen Sağlam, saldırganın bina arkasındaki boşluktan gelip, AK Parti önündeki güvenlik güçlerinin üzerine bombayı attıktan sonra kaçtığını dile getirdi.

SALDIRI GÜVENLİK KAMERASINDA

Diyarbakır'da terör örgütü yandaşları tarafından polis memurlarına yönelik yapılan bombalı saldırı, güvenlik kamerasınca kaydedildi. Görüntülerde, yüzü kapalı bir kişi, AK Parti İl Başkanlığı ile yanındaki bina arasından gelerek, elindeki bombayı güvenlik önlemi alan polis memurlarının üzerine atıyor. Saldırganın geliş ve gidişi güvenlik kamerasınca kaydedildi.

Diyarbakır'da BDP'nin yapacağı basın açıklaması sonrasında olayların çıkma ihtimaline karşı güvenlik önlemi alan polis memurlarının üzerine savunma tipi el bombası atıldı. Saldırıda Nevruz sebebiyle Sakarya'dan Diyarbakır'a takviye amaçlı gönderilen komiser Mesut Gürlek yaralandı. Olayla ilgili kapsamlı bir soruşturma başlatan polis, saldırganı kaydeden güvenlik kamerası görüntülerini de inceliyor.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber