22 Mart 2012'den önemli gündem başlıkları

Kaynak : İhlas Haber Ajansı
Haber Giriş : 22 Mart 2012 09:25, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42

Cumhurbaşkanı Gül'ün programı

- Cumhurbaşkanı Abdullah Gül, saat 11.00'da Avrupa İstikrar Girişimi (AİG/European Stability-ESI) heyetini Çankaya Köşkü'nde kabul edecek.

TBMM Başkanı Çiçek'in programı

- TBMM Başkanı Cemil Çiçek, saat 09.30'da Hilton Otel'de, "Daha Eşit Bir Toplum İçin Ulusal Toplumsal Cinsiyet Eşitliği Mekanizmasının Rolü Uluslararası Buluşması"na katılacak, saat 14.30'da Türk Amerikan Dernekleri Federasyonu Başkanı Ali Çınar ve beraberindekileri kabul edecek.

Başbakan Erdoğan'ın programı

- Başbakan Recep Tayyip Erdoğan, saat 09.30'da İstanbul Kongre Merkezi'nde yapılacak UEFA'nın 36. Olağan Kongresi'ne katılacak, saat 15.30'da, eski Yunanistan Başbakanı Yorgo Papandreu'yu İstanbul Ofisi'nde kabul edecek.

TBMM gündemi

- TBMM Genel Kurul'da, saat 14.00'da bazı yatırımlara KDV muafiyeti getiren kanun teklifinin görüşmelerine devam edilecek.

- TBMM Adalet Komisyonu, saat 10.30'da Terörizmin Finansmanının Önlenmesi Hakkında Kanun Tasarısı ile Denetimli Serbestlik Tedbiri Kanunu Tasarısı'nı ele alacak.

- MHP Genel Başkan Yardımcısı Emin Haluk Ayhan, saat 10.00'da basın toplantısı düzenleyecek.

- MHP Grup Başkanvekili Oktay Vural, saat 13.00'da basın toplantısı düzenleyecek.

Başbakan yardımcıları ve bakanların programları

- Ulaştırma, Denizcilik ve Haberleşme Bakanı Binali Yıldırım, saat 11.00'da Türkiye down sendromlu sporcuları kabul edecek.

- Aile ve Sosyal Politikalar Bakanı Fatma Şahin, saat 09.30'da Hilton Otel'de gerçekleştirilecek "Daha Eşit Bir Toplum İçin Ulusal Toplumsal Eşitlik Sisteminin Rolü" konulu konferansa katılacak.

- Ekonomi Bakanı Zafer Çağlayan, saat 10.15'te İsviçre Federal Ekonomi, Teknoloji, Tarım ve Profesyonel Eğitim Bakanı Johann N. Schneider-Ammann ile bakanlıkta bir araya gelecek.

- Bilim, Sanayi ve Teknoloji Bakanı Nihat Ergün, saat 10.30'da bakanlıkta gerçekleştirilecek Türkiye-Etiyopya 6. Dönem Karma Ekonomik Komisyon (KEK) Toplantısı kapanışı ve KEK Ortak Bildirisi imza törenine katılacak.

- Kültür ve Turizm Bakanı Ertuğrul Günay, saat 19.00'da Ankar Cer Modern Sanatlar Merkezi'nde düzenlenecek Salvador Dali'nin "İlahi Komedya", "Gala ile Akşam Yemeği" ve "Sürrealizm İzleri" isimli üç başlıkta yer alacağı serginin açılışına katılacak, saat 20.00'daDevlet Resim Heykel Müzesi'nde Güroymak Kaymakamlığı Çocuk Korosu'nun ''Dünya Dillerinde Esintiler'' konserine katılacak.

- Avrupa Birliği Bakanı ve Başmüzakereci Egemen Bağış, Bilgi Üniversitesi Santral Kampüsü'nde saat 10.00'da, İsveç Uluslararası Kalkınma İşbirliği Bakanı Gunilla Carlsson'la Yuvarlak Masa Toplantısı, Four Seasons Bosphorus Otel'de saat 19.30'da, Esin Avukatlık Ortaklığı ve Baker&McKenzie arasındaki ortaklığın tanıtım toplantısına katılım, Atatürk Havalimanı'nda saat 21.30'da ise çeşitli temaslarda bulunmak üzere Brüksel'e hareket edecek.

- Orman ve Su İşleri Bakanı Veysel Eroğlu, Barcelo Eresin Topkapı Otel'de saat 10.30'da, Uluslararası Su Birliği 3. Eski Medeniyetlerde Su ve Atıksu Teknolojileri Konferansı, Üsküdar Belediyesi önünde saat 14.00'te, 5 bin Adet Erguvan Fidanı dağıtım ve dikim törenine katılacak.

Siyasi partilerin faaliyetleri

- HAS Parti Genel Başkanı Numan Kurtulmuş, saat 14.00'da Memur-Sen Genel Başkanı Ahmet Gündoğdu'yu ziyaret edecek.

- DSP Genel Başkanı Masum Türker, saat 13.00'da parti genel merkezinde Tüm Sağlık-Sen Genel Başkanı Okay Erözgün ve beraberindeki heyetle görüşecek.

Basın toplantısı, tören, eylem, panel, toplantı, görüşme, ziyaret

- Merkez Bankası, saat 14.00'da Mart ayının ikinci dönemine ilişkin beklenti anketini açıklayacak.

- Aile ve Sosyal Politikalar Bakanlığı Özürlü ve Yaşlı Hizmetleri Genel Müdürlüğü ve Aksiyon Organizasyon işbirliğiyle Türkiye'nin ilk işaret dili tiyatrosu, saat 10.30'da Kentpark AVM'de sahnelenecek.

- Türk Ocakları Genel Başkanı Nuri Güngör, saat 12.00'da Rixos Otel'de yemek verecek.

- CHP eski Parlamenteri Prof. Dr. Ziy Gökalp Mülayim, saat 17.00'da Pembe Köşk Müze Evi'nde "İsmet İnönü'den Siyaset Dersleri Niteliği'nde Anılar" konulu konuşma yapacak.

- Türk Hava Kurumu, saat 11.00'da Sabiha Gökçen'i ölümünün 11. yılında Cebeci Şehitliği'ndeki kabri başında anacak.

- Türkiye Harp Malulü Gaziler Şehit Dul ve Yetimler Derneği üyeleri, saat 10.30'da dernek genel merkezinde basın toplantısı düzenleyecek.

- "Engelli" öğrencilerin etkinlikleri, saat 14.30'da Başkent Halk Eğitim Merkezi'nde sergilenecek.

- Türk-Asya Stratejik Araştırmalar Merkezi (TASAM), Otaköy Princess Otel'de saat 09.30'da, "Mesleki Eğitim, Sanayi ve İleri Teknoloji 2012" konulu kongre düzenleyecek.

- DİSK Genel Başkan Yardımcısı Ali Rıza Küçükosmanoğlu, Galatasaray Lisesi önünde saat 09.30'da, "Yeni Sendikalar Yasa Tasarısı"nı protesto yapılacak yürüyüşe katılacak ve ardından Taksim Meydanı'nda basın açıklaması düzenleyecek.

-Narkotik Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü'nde saat 11.00'da basın açıklaması düzenlenecek.

- Türkiye Dans Şampiyonları, İstanbul Fuar Merkezi'nde (CNR Expo) saat 12.00'de, Tekin Seyrekoğlu Mücevherat'ın hazırladığı "600 bin TL" değerindeki "Altın Elbise"leri giyerek özel gösteri düzenleyecek.

- Türkiye Diyanet ve Vakıf Hizmetleri Kolu Diyanet ve Vakıf Çalışanları Sendikası (Diva-Sen) Genel Başkanı Hüseyin Demirci, saat 11.00'de dernekte basın toplantısı düzenleyecek.

SPOR GÜNDEMİ

---------------------------

- UEFA Kongresi, saat 09.30 - 14.00 arasında İstanbul Kongre Merkezi'nde yapılacak. Kongreye başbaşakan Erdoğan da katılacak. Kongrenin ardından UEFA Başkanı Michel Platini ve UEFA Genel Sekreteri Gianni Infantino basın toplantısı düzenleyecek.lrosu'nun ''Dünya Diller

- FIBA Kadınlar Eurocup Finali'nde mücadele eden Kayseri Kaskispor, Kayseri'de aldığı 69-55'lik galibiyetin rövanşında TSİ 17.00'de Dynamo Kursk ile Rusya deplasmanında karşılaşacak.

- Ziraat Türkiye Kupası 4. turu yapılacak 2 maçla tamamlanacak, program şöyle:

13.00 Boluspor - Beşiktaş

20.00 Kayserispor - İstanbul Büyükşehir Belediyespor

- Galatasaray, Spor Toto Süper Lig'in 32. haftasında Trabzonspor ile kendi sahasında oynayacağı maçın hazırlıklarına saat 12.00'de yapacağı antrenmanla devam edecek.

- Fenerbahçe, Spor Toto Süper Lig'in 32. haftasında Bursaspor ile kendi sahasında oynayacağı maçın hazırlıklarına saat 12.00'de yapacağı antrenmanla başlayacak.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber