26 Mart 2012'den önemli gündem başlıkları

Kaynak : İhlas Haber Ajansı
Haber Giriş : 26 Mart 2012 09:20, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42

Cumhurbaşkanı Gül'ün programı

- Cumhurbaşkanı Gül, saat 11.00'de veda ziyaretinde bulunacak olan Yunanistan'ın Ankara Büyükelçisi Fotios Jean Xydas'ı kabul edecek. Gül, saat 12.30'da üniversite rektörleriyle öğle yemeğinde bir araya gelecek olan Cumhurbaşkanı Gül, saat 15.30'da Bosna Hersek Temsilciler Meclisi Başkanı Milorad Zivkoviç ve beraberindeki heyeti kabul edecek. Gül, saat 19.30'da Foto Muhabirleri Derneği ödül törenine katılacak.

TBMM Başkanı Çiçek'in programı

- TBMM Başkanı Cemil Çiçek, saat 10.30'da Türk Kadın Girişimcileri Derneği Başkanı Gülden Türktan ve beraberindeki heyeti kabul edecek. Çiçek, saat 11.45'de konuk Meclis Başkanı Milorad Zivkoviç ile görüşecek, heyetler arası görüşmenin ardından konuklar onuruna öğle yemeği verecek.

Başbakan yardımcısı, bakanların faaliyetleri

- Başbakan Yardımcısı Bülent Arınç, saat 18.15'de konuk Meclis Başkanı Zivkoviç ile Başbakanlık Merkez Bina'da görüşecek. Görüşmeye, Meclis Başkan Yardımcıları Denis Becireviç ve Bozo Ljubiç de katılacak.

- Orman ve Su İşleri Bakanı Veysel Eroğlu, saat 11.00'de Eyüp Belediyesini ziyaret edecek, saat 11.30'da Eyüp Sultan Camii önünde 10.000 adet Erguvan fidanının dağıtımı programına katılacak

- Aile ve Sosyal Politikalar Bakanı Fatma Şahin ile Kültür ve Turizm Bakanı Ertuğrul Günay, saat 11.00'de aile yapısının ve değerinin korunarak gelecek nesillere sağlıklı aktarılmasını sağlamak amacıyla işbirliği protokolü imzalayacak.

- AB Bakanı ve Başmüzakereci Egemen Bağış, saat 14.00'de Türkiye Müteahhitler Birliği Başkanı Emin Sazak'ı, Bakanlık'ta kabul edecek.

- Milli Eğitim Bakanı Ömer Dinçer, saat 09.30'da Başkent Öğretmenevi'nde eğitim fakülteleri dekanları toplantısına katılacak.

Siyasi Partilerin faaliyetleri

- AK Parti Grup Başkanvekili Nurettin Canikli, saat 14.00'de basın toplantısı düzenleyecek

- BBP Genel Başkanı Mustafa Destici, saat 18.00'de İç Anadolu Gazeteciler Cemiyeti 2011 Yılının En İyileri ödül törenine katılacak.

- CHP Genel Başkan Yardımcısı Gökhan Günaydın, saat 10.00'da Türkiye Sulama Birlikleri'nin düzenlediği tarımsal sulama konferansına katılacak.

- BDP Eş Genel Başkan Yardımcısı Meral Danış Beştaş, saat 11.00'de Pozantı Çocuk Cezaevinden Sincan Cezaevine nakledilen çocuk mahkumların durumuna ilişkin hazırlanan raporu bir basın toplantısı yaparak açıklayacak.

- Saadet Partisi İstanbul İl Başkanlığı, saat 11.00'da Şirinevler Meydanında pembe otobüs talepleri ile ilgili basın açıklaması yapacak

Basın toplantısı, tören, eylem, panel, toplantı, görüşme, ziyaret

- İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Topbaş, saat 14.00'de Silivri Boğluca Dere yatağında bulunan gecekonduların yıkım çalışmalarını denetleyecek

- Şişli Belediyesi "Dünya Tiyatroları Günü" nedeniyle saat 13.30'da Şişli Kenter Tiyatrosunda bir etkinlik düzenleyecek. Etkinliğe Şişli Belediye Başkanı Mustafa Sarıgül ve tiyatro oyuncuları katılacak

- Esenler Belediyesi, saat 19.00'da Esenler Belediyesi Konferans Salonu'nda Balkan Savaşları'nın 100. Yılında Balkanlar konulu konferans düzenleyecek

- Türkiye İstatistik Kurumu, saat 10.00'da mart ayına ilişkin sektörel güven endekslerini açıklayacak.

- Merkez Bankası, saat 14.30'da mart ayı iktisadi yönelim anketi ile imalat sanayi kapasite kullanım oranını açıklayacak.

- Lufthansa Türkiye Genel Müdürü Gregor Wende, saat 17.30'da Divan Çukurhan Otel'de, yeni seferler ile Lufthansa'nın Türkiye'deki hedefleri ve faaliyetleri hakkında bilgi verecek.

- Türkiye Kamu-Sen Başkanı İsmail Koncuk, saat 14.00'de üyelerin avantajlı sigorta hizmetinden yararlanmasına ilişkin düzenlemenin imza törenine katılacak.

- 12 Eylül'ü Yargılama Platformu, saat 11.00'de bir basın toplantısı yapacak.

- Konya'da, Eğitime Yüzde 100 Destek Kampanyası kapsamında Cihanbeyli ilçesine yapılacak Anadolu Lisesi ile ilgili valilikte saat 10.00'da protokol imzalanacak.

Spor

- Spor Toto Süper Lig'in 32. hafta kapanış maçında İstanbul Büyükşehir Belediyespor ile Beşiktaş saat 20.00'de karşı karşıya gelecek.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber