'Sınırlar eğitimle birleşiyor' projesine THY'den destek

Kaynak : Cihan Haber Ajansı
Haber Giriş : 28 Mart 2012 12:44, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42

İstanbul'daki 39 ilçenin lise birincileri, ?Sınırlar Eğitimle Birleşiyor' projesi kapsamında, İngiltere'de ücretsiz dil eğitimine gönderildi. Türk Hava Yolları (THY) da öğrencilerin uçuş sponsorluğunu üstlenerek, eğitime katkıda bulundu.

Geçen yıl başlatılan ?Sınırlar Eğitimle Birleşiyor' projesi, başarılı olunca projeye bu yıl da devam edildi. İstanbul'daki 39 ilçenin lise birincisi öğrenciler, İngiltere'de ücretsiz dil eğitimine gönderildi. Projeye göstermiş oldukları destek ve uçuş sponsorluğu sebebiyle, Horizon Yönetim Kurulu Başkanı Mehmet Gültekin, THY Genel Müdürü Doç. Dr. Temel Kotil'e teşekkür plaketi verdi.

KOTİL: DESTEĞİMİZ SÜRECEK

THY Genel Müdürü Temel Kotil, projede emeği geçenleri tebrik etti. Kendisinin de eğitimci kökenli olduğunu hatırlatan Kotil, gençlerin eğitimi ile ilgili projeleri her zaman önemsediklerini ve destek verdiklerini söyledi. Projenin kapsamının bu yıl daha da genişletilerek sürdürülmesini arzuladıklarını dile getiren Temel Kotil, ?Bu proje çerçevesinde yurt dışına götürülecek olan gençlerimizin sayılarının arttırılması ve daha uzun süreli bir program uygulanması faydalı olacağı kanaatindeyim. Biz de THY olarak projeye bu yıl da destek vermeyi sürdüreceğiz.? dedi.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber