Bolu'nun ödülünü Mehmet Baykan verdi

Amatör Spor Kulüpleri Konfederasyonu Genel Başkanlığı tarafından düzenlenen 'En başarılı on bir" ödülleri sahiplerini buldu.

Kaynak : İhlas Haber Ajansı
Haber Giriş : 20 Nisan 2012 13:26, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42

Bolu'nun en çalışkan idarecisi Cahit Çokşirin olurken, ödülünü Mehmet Baykan takdim etti. Her yıl Türkiye Amatör Spor Kulüpleri Konfederasyonu Genel Başkanlığı tarafından düzenlenen "En başarılı on bir" ödülüne, 2011 yılında Bolu ASKF Başkanlığı tarafından Cahit Çokşirin layık görüldü. Çokşirin, ödülünü Antalya'da düzenlenen törende aldı. Geçen günlerde Gençlik ve Spor

Bakanlığı tarafından Antalya'da, Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürleri ile ASKF başkanlarının ortak katılımıyla gerçekleştirilen toplantıda, Cahit Çokşirin ödülünü Spor Genel Müdürü ve Türkiye Amatör Spor Kulüpleri Konfederasyonu Genel Başkanı Mehmet Baykan'dan aldı. Toplantıda bulunan Bolu Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Suat Çelen ile Bolu ASKF Başkanı Naci Parlak da bu anlamlı günde Çokşirin'i yalnız bırakmadı.

Boluspor ile Konyaspor arasında oynanan ve Konyaspor'un 2-1 kazandığı maç sonrası kırmızı beyazlı camianın hedefindeki isim haline gelen Mehmet Baykan'ın, Bolu'nun en başarılı idarecisi seçilen Cahit Çokşirin'e ödülünü takdim etmesi dikkat çekti.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber