Kazada ölen Rizeli işadamı Külünkoğlu'nun cenazesi toprağa verildi

Bingöl'de geçirdiği trafik kazasında hayatını kaybeden işadamı Hasan Külünkoğlu (63), memleketi Rize'de toprağa verildi.

Kaynak : Cihan Haber Ajansı
Haber Giriş : 20 Nisan 2012 15:45, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42

Merhum Külünkoğlu için Cuma namazını müteakip Merkez Sahil Camii'nde ve ikindi namazı sonrası Çayeli Büyükköy Altıntaş Camii'nde iki ayrı cenaze namazı kılındı. Cenaze namazlarına, Rize Valisi Seyfullah Hacımüftüoğlu, İl Garnizon Komutanı Albay Turhan Talu, AK Parti Rize İl Başkanı Hikmet Ayar, Belediye Başkanı Halil Bakırcı, ilçe belediye başkanları, sivil toplum kuruluş liderleri, Külünkoğlu ailesi, akrabaları ve sevenleri katıldı. Cenaze namazlarında, Külünkoğlu'nun sevenlerinin gözyaşlarını tutamadıkları gözlendi.

Rize Sanayici ve İşadamları Derneği (RİSİAD) Başkanı Mustafa Külünkoğlu ve Çay Tv Kurucu Başkanı Cemal Külünkoğlu'nun da ağabeyleri olan merhum Külünkoğlu, kılınan cenaze namazının ardından Büyükköy Altıntaş Mahallesi'ndeki aile kabristanlığında, dualar eşliğinde toprağa verildi.

Külünkoğlu, Rize'den Diyarbakır'a gitmek isterken, Bingöl'ün Genç ilçesi Doğrular köyü mevkiinde, bulunduğu aracın virajı alamayarak uçuruma yuvarlanması sonucu hayatını kaybetmişti. Kazada, araç şoförü Alibey Çelik ile aynı araçta bulunan işadamları Hüseyin Akman ve Lütfullah Çelik'te çeşitli yerlerinden yaralanmıştı.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber