Şampiyon öğrenciler Kaymakam Erdoğan'ı ziyaret etti

2012 Çevre Uluslararası Olimpiyatı (İNEPO) Türkiye birincisi ve TÜBİTAK 'Bu Benim Eserim Proje Yarışması'nda dereceye giren Birecik Özel Gül Aydın Mirkelam İlköğretim Okulu öğrencileri, Kaymakam Oktay Erdoğan'ı ziyaret etti.

Kaynak : Cihan Haber Ajansı
Haber Giriş : 21 Nisan 2012 21:16, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42

Ziyarete İlçe Milli Eğitim Şube Müdürü Sadık Şahin de katıldı.

Özel Gül Aydın Mirkelam İlköğretim Okulu Müdürü Muzaffer Güler, ziyarette yaptığı konuşmada,?Okulumuz proje çalışmaları alanında yaptığı çalışmalara bir yenisini daha ekledi. Matematik ve fen alanında yaptığı çalışmalarda bu yıl fen dalında İNEPO Çevre Olimpiyatı'nda 744 proje arasında Türkiye birincisi olan projemiz altın madalya aldı. Ayrıca 2012 Bu Benim Eserim Proje Yarışmasında 85 bin 213 proje arasından 'Aspirinin Kesme Bitkisine Etkisi' adlı projemiz Ankara'da yapılacak finale Urfa'yı temsil etmeye hak kazandı.? şeklinde konuştu.

Öğrencileri kabul eden ve tek tek kutlayan Kaymakam Oktay Erdoğan, öğrencilere kitap hediye ederken "Sizlerin başarısı bizleri mutlu ediyor. Onlarca okul arasında dereceye girmek kolay değil. Sizleri ileriki günlerde de daha başarılı projelerde görmek istiyorum." dedi.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber