Kilis'te toprağa gömülü 3 ceset bulundu

Kilis'te Afrin çayı kenarında toprağa gömülü 3 ceset bulundu.

Kaynak : Anadolu Ajansı
Haber Giriş : 23 Nisan 2012 19:25, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42

Cesetlerin bir süre önce Gaziantep'te düğün alışverişi için evlerinden ayrıldıktan sonra kaybolan anne, oğlu ve gelinine ait olduğu tahmin ediliyor.

Kilis'e bağlı Deliçay köyü yakınlarındaki Afrin Çayı kenarında piknik yapan vatandaşlar, toprak yüzeyinde hayvanlar tarafından parçalanmış bir insana ait ayağın bulunduğunu fark edince durumu jandarmaya bildirdi.

İl Jandarma Komutanlığı'na bağlı olay yeri inceleme ekiplerinin bölgede yaptığı kazıda, biri erkeğe ait 2 ceset bulundu.

Cesetlerin Gaziantep'te 3 Mart'ta kaybolan Çağan Özoğlu (27) ve eşi Özlem Aslan Özoğlu'na (22) ait olabileceğini değerlendiren jandarma ekipleri, aynı dönemde kaybolan anne Emine Düzkaya'nın cesedini de aramaya başladı. Arazi taramasında daha önce 2 cesedin bulunduğu yerin 20 metre uzağındaki kayanın altında gömülü vaziyette bir kadın cesedi daha bulundu.

Cesetler olay yeri incelemesinin ardından kimlik tespiti ve otopsi için Kilis Devlet Hastanesi Morguna kaldırıldı.

-"3 Mart'ta kaybolmuşlardı"

İddiaya göre, Çağan Özoğlu, 1.5 yıldır arkadaşlık yaptığı Özlem Aslan Özoğlu'nun hamile kalması üzerine, nikah kıydırıp düğün hazırlıkları için bir süre önce İstanbul'da yaşayan annesi Emine Düzkaya'yı çağırdı.

Düzkaya, 3 Mart'ta Gaziantep'e gelip oğluyla birlikte gelinlerinin ailesinin evine giderek, düğün tarihi ve diğer hazırlıklarla ilgili görüştü. Bu görüşmenin ardından evden ayrılan 3 kişiden bir daha haber alınamayınca aileler, polise kayıp başvurusunda bulunmuştu.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber