Gardiyanların silahlı kavgası: 1 ölü, 1 yaralı

Kaynak : Cihan Haber Ajansı
Haber Giriş : 23 Nisan 2012 19:44, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42

Şanlıurfa'da komşu oldukları öğrenilen gardiyanlar arasında çıkan silahlı kavgada 3 kişi yaralandı.

Şanlıurfa'da apartmanın arka bahçesinde yapılmak istenen güvercin kümesi komşu iki gardiyanı karşı karşıya getirdi. İki gardiyanın tartışması silahlı kavgaya dönüştü. Kavgada bir kişi öldü bir kişi yaralandı. Olayla ilgili 3 kişi ise gözaltına alındı.

Yenişehir Mahallesi Emniyet Caddesi'nde bir apartmanın bahçesine Mehmet A. güvercin kümesi yaptırmak istedi. Komşusu Ramazan Y. ise buna karşı çıktı. Gardiyan olduğu öğrenilen Ramazan Y., komşusu aynı zamanda meslektaşı Halil A. ve oğlu Mehmet A. ile tartıştı. Tartışmanın büyümesi üzerine Ramazan Y. belindeki beylik tabancası ile baba-oğula peş peşe ateş etti. Yaralanan baba ve oğlu, olay yerine gelen ambulansla Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne kaldırıldı. Ramazan Y ise gözaltına alındı.

Polis olay yerinde incelemelerini sürdürürken kavgada yaralananların akrabaları diğer olay yerine geldi. Burada taşkınlık çıkaran 2 kişi polis tarafından gözaltına alındı. Hastaneye kaldırılan Halil A. tüm müdahalelere rağmen kurtarılamadı. Mehmet A.'nın ise durumunun ağır olduğu öğrenildi.

Olay ile ilgili soruşturma sürüyor.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber