25 Nisan 2012'den önemli gündem başlıkları

Kaynak : Cihan Haber Ajansı
Haber Giriş : 25 Nisan 2012 09:39, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42

25 Nisan 2012 Çarşamba

Anayasa Mahkemesi'nin 50. kuruluş yıldönümü sebebiyle tören düzenlenecek. Anayasa Mahkemesi'nin yeni üyelerinin de yemin edeceği törene Cumhurbaşkanı Abdullah Gül, TBMM Başkanı Cemil Çiçek, Başbakan Recep Tayip Erdoğan, Dışişleri Bakanı Ahmet Davutoğlu ve Orman ve Su İşleri Bakanı Veysel Eroğlu ile BBP Genel Başkanı Mustafa Destici de katılacak. (10.00)

Cumhurbaşkanı Abdullah Gül, Ankara Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Nurettin Özdebir ve Tunus İçişleri Bakanı Ali Laarayedh'i kabul edecek. (14.30-16.30)

Aile ve Sosyal Politikalar Bakanı Fatma Şahin, ?Ailenin Korunması ve Kadına Şiddetin Önlenmesine Dair Kanun Tasarısı' tanıtım toplantısına katılacak. (09.30)

Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Faruk Çelik, TİSK'in ?İş Sağlığı ve Güvenliği Kanun Tasarısı Semineri'ne katılacak. (09.30)

Dışişleri Bakanı Ahmet Davutoğlu, BM Filistinli Mültecilere Yardım ve Çalışma Örgütü Genel Komiseri Flippo Grandi'yi kabul edecek, 18. Uluslararası Genç Diplomatlar Eğitim Programı sertifika törenine katılacak. (17.00/18.30)

Gıda, Tarım ve Hayvancılık Bakanı Mehdi Eker, Türkiye Damızlık Sığır Yetiştiricileri Merkez Birliği olağan genel kuruluna katılacak. (10.00)

Turgut Özal Üniversitesi'nce düzenlenen ?Siyasetçi Olarak Turgut Özal' paneline konuşmacı olarak eski Milli Eğitim Eski Bakanı Vehbi Dinçerler ile eski Tarım Bakanı Hüsnü Doğan katılacak.

Avrupa Birliği Bakanı Egemen Bağış, 'On Bin Müzakereci-Arabulucu-Lider Öğrenci' projesi sorumluları ve katılımcı öğrencilerden oluşan heyeti Ortaköy Ofisi'nde kabul edecek. (13.00)

Ankara Cumhuriyet Başsavcıvekilliği tarafından yürütülen 28 Şubat soruşturmasına ilişkin gelişmeler takip ediliyor.

İçişleri Bakanı İdris Naim Şahin, Antalya'da düzenlenecek, 'Karşılaştırmalı Polis Eğitimi' temalı 1. INTERMA Konferansı'nın açılışına katılıyor. (09.00)

Başbakan Yardımcısı Beşir Atalay Van'ın Edremit ilçesindeki TOKİ konutlarında incelemelerde bulunacak, merkez Yeşilsu köyünde okul açılışı yapacak, Topaktaş köyünde inşa edilen köy evlerinde incelemelerde bulunacak, valiliği ziyaret edecek. (15.45-16.15-17.30-18.30)

Başbakan Yardımcısı Bülent Arınç, Çorum Anitta Hotel'de valilik ve Basın Yayın ve Enformasyon Genel Müdürlüğü'nün düzenlediği Hitit Kıyafetleri defilesini izleyecek. (21.00)

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, Bosna Hersek'te temaslarda bulunacak.

Kremlin atlı birliğinde görevli Kozaklardan nefes kesen gösteri.İngiltere Kraliyet Sarayı'nda yapılacak tören için hazırlanan Kozaklar'ın at biniş teknikleri heyecan veriyor.

Sırbistan Cumhuriyeti Büyükelçisi Dusan Spasojevıc Bursa Valisi Şahabettin Harput'u ziyaret edecektir. (11.00)

Suriye muhalefetinden yeni bir heyet Moskova'ya geliyor. Heyet, iki gün sürecek temaslar çerçevesinde Rusya Dışişleri Bakanı Sergey Lavrov ve diğer yetkililerle bir araya gelecek.

SPOR

Voleybol da şampiyon bugün belli oluyor. 1-1 olan play-off final serisinin üçüncü maçında, Fenerbahçe Grundig ile Arkasspor, Çanakkale'de karşı karşıya gelecek. (19.00)

Orduspor, play-off'un kaldırılması için federasyona dilekçe verdi (Özel)

Orduspor Başkanı Nedim Türkmen, Cihan'a yaptığı açıklamada, play-off sisteminin yeni sezonda kaldırılması için TFF'ye dilekçe verdiklerini söyledi.

Ziraat Türkiye Kupası yarı finalinde Bursaspor, Eskişehirspor ile İzmir'de karşılaşacak. (19.00)

Fenerbahçe, Kardemir D.Ç. Karabükspor ile oynayacağı Ziraat Türkiye Kupası yarı final maçı için Ankara'ya gidecek. (16.00)

Cumhurbaşkanlığı Bisiklet Turu'nun Fethiye-Marmaris etabı yapılacak.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber