Paksoy: Elbistan OSB'ye çok sayıda talep var

Elbistan Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Mustafa Paksoy, Organize Sanayi Bölgesi(OSB)'nde yatırım yapmak amacıyla çok sayıda talep olduğunu söyledi. Paksoy, çalışmaların hızlı bir şekilde devam ettiğini kaydetti.

Kaynak : Cihan Haber Ajansı
Haber Giriş : 25 Nisan 2012 16:44, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42

Çalışmalarla ilgili olarak bilgi veren ETSO Yönetim Kurulu Başkanı Mustafa Paksoy, tahsis işlemlerinin 2 ay içerisinde başlanmasını beklediklerini kaydetti. Paksoy, yaptığı açıklamada, "OSB için personel işlemlerini de sürdürüyoruz. Müdür alımı yapıldı. Bakanlıktan onay bekleniyor. Öte yandan muhasebe ve diğer departmanlar içinde ilana çıkıyoruz. İki ay içerisinde bazı şeyler şekillenecek ve tahsis işlemlerine başlayabileceğiz." ifadelerini kullandı.

Başkan Paksoy, "Elbistan OSB için talep oldukça fazla. Yatırım için bize gelenler oluyor. 15 ğün içerisinde parselizasyon işlemleri sona erecek ve imzaya sunulacak." dedi. Burada gayrimenkul alımı için değil yatırım amaçlı taleplere karşılık verdiklerini anlatan Paksoy, kanunda da emlak yatırımına izin verilmediğini belirli bir zaman diliminde yatırım yapmayanların haklarının elinden alındığını kaydetti.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber