Emniyet müdüründen fuhuş tepkisi

Bursa Emniyet Müdürü Ali Osman Kahya, özellikle bahçe ve ormanlık alanlarda artan fuhuş olaylarına karşı sadece uyarıda bulunduklarını söyledi.

Kaynak : Cihan Haber Ajansı
Haber Giriş : 25 Nisan 2012 17:02, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42

Gördüğü manzaranın kanına dokunduğunu belirten Kahya, konuya herkesin duyarlı olmasını istedi.

Emniyet Müdürü Ali Osman Kahya, Yıldırım ilçesinde 67 muhtar ile huzur toplantısı düzenledi. Katılımcıların çeşitli konulardaki sıkıntılarını dinleyen Kahya, bahçe ve ormanlık alanlarda fuhuş yapılmasına ilişkin sorulara karşı emniyetin tutumunu anlattı.

Kendisinin de dolaşmak için dışarıya çıktığında hoş olmayan manzaralarla karşılaştığını aktaran Emniyet Müdürü Kahya, ?Dolaşmak için evimden dışarı çıkınca, Kültürpark'ta her ağacın altında bir çift var, görüyorum. Her çalının dibi yatak odası gibi. Her şey meydanda. Bunlar benimde kanıma dokunuyor. Ama iki taraf gönüllü olunca yapacak bir şey yok. Yasalar buna izin vermiyor. Biz kolluk kuvveti olarak sadece uyarıyoruz.? şeklinde konuştu.

Huzur ve güvenin sağlanması için sokakta görev yapan polis sayısını artırdıklarına dikkat çeken Kahya, şunları söyledi: ?Herkes, mahallesinde bir polis merkezi olmasını istiyor. Ancak biz öyle düşünmüyoruz. Her polis merkezinde 70 personel görevli, biz bu personeli sokakta değerlendireceğiz. Böylece asayişi daha iyi sağlamış olacağız.?

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber