Oyuncu Balçın: Diziler öğrenciler için uygun değil

Antalya'da öğrencilerle buluşan sanatçı Didem Balçın, dizilerin öğrenciler için uygun olmadığını söyledi.

Kaynak : Cihan Haber Ajansı
Haber Giriş : 26 Nisan 2012 13:29, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42

Antalya Büyükşehir Belediyesi ve Antalya Kültür Sanat Vakfı (AKSAV) tarafından düzenlenen 3. Antalya Televizyon Ödülleri programı kapsamında dizi oyuncuları öğrencilerle buluştu. Sanatçılar, Konuksever, Varsak, Toros, Fener ve Kızıltoprak mahallelerinde yer alan okullarda gerçekleştirilen sanatçı-öğrenci buluşmalarına katıldı. Bu kapsamda Özel Toros İlköğretim Okulu'nda, Sümer Tilmaç, Aşk ve Ceza'dan Emrah Elçiboğa, Firar dizisinden Didem Balçın öğrencilerle buluştu. Sanatçılar, öğrencilerin tiyatro ve sinema konusunda merak ettiklerini anlatıp, sorularını cevapladı.

Aşk ve Ceza'dan Emrah Elçiboğa ?Sanatçı olmadan önce insan olmak gerekir.? ifadesini kullandı. Firar dizisinden Didem Balçın ise ?Şu an televizyonda yayınlanan dizilerin öğrenciler için seyredilebilir nitelikte olduğunu düşünmüyorum.? dedi.

Özel Toros İlköğretim Okulu Müdürü Onur Meşekoparan, okulda her zaman sanat ve sanatçıya çok önem verdiklerini belirterek, "Sanatla uğraşmak isteyen öğrencilerimizin bizzat sanatçılarla görüşmelerini sağlayarak ileriki hayatlarında seçecekleri meslekler konusunda bir pencere açmayı amaçladık. Bu kapsamda her zaman böyle faaliyetlere devam edeceğiz.? diye konuştu.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber