30 Nisan 2012'den önemli gündem başlıkları

Kaynak : İhlas Haber Ajansı
Haber Giriş : 30 Nisan 2012 09:31, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42

Cumhurbaşkanı Gül'ün programı

- Milli Güvenlik Kurulu, saat 13.30'da Cumhurbaşkanı Abdullah Gül başkanlığında Çankaya Köşkü'nde toplanacak.

- TBMM Başkanı Cemil Çiçek, saat 10.30'da Gençlik ve Spor Bakanı Suat Kılıç'ın Genç Anayasa Çalıştayı'na ilişkin raporu için bir araya gelecek. Çiçek, saat 11.00'de Muhabirler Derneği'ni ziyaret edecek

Bakanların faaliyetleri

- AB Bakanı ve Başmüzakereci Egemen Bağış, 09.30'da AB Sürecinde Yerel Gençlik Politikaları Zirvesi'ne katılacak. Bakan Bağış, saat 13.00'de AB Komisyonu Türkiye Delegasyonu Başkanı Jean Maurice Ripert'i kabul edecek. Bağış, saat 19.30'da Ekonomi Muhabirleri Derneği'nin 25. kuruluş yıldönümü törenine katılacak.

- Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Faruk Çelik, saat 10.00'da kamu görevlilerinin 2012-2013 yıllarına ilişkin mali ve sosyal haklarını belirlemek üzere yürütülecek toplu sözleşme görüşmelerinin ilk toplantısına katılacak.

- Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı Taner Yıldız, saat 20.00'de Ekonomi Muhabirleri Derneği'nin ''Altın Kalem'' ekonomi basını başarı ödülleri törenine katılacak.

- Ulaştırma, Denizcilik ve Haberleşme Bakanı Binali Yıldırım, saat 09.45'te Lütfi Kırdar Kongre Merkezinde, Deniz Temiz Derneği'nin düzenlediği I.Uluslararası Marmara ve Karadeniz Konferansına katılacak

Basın toplantısı, eylem, panel, ziyaret

- KESK, saat 16.30'da toplu sözleşme görüşmelerine ilişkin basın açıklaması yapacak.

- TÜİK, saat 10.00'da mart ayına ilişkin dış ticaret istatistiklerini açıklayacak.

- Hak-İş Genel Başkanı Mahmut Arslan ve Memur-Sen Genel Başkanı Ahmet Gündoğdu, saat 11.30'da Tandoğan Meydanı'nda yapılacak 1 Mayıs kutlama programı ile ilgili ortak basın toplantısı düzenleyecek.

- Yemenli gazeteci Tevekkül Karman, saat 11.00'de Yemenli hastaların tedavi gördüğü Yenimahalle Devlet, saat 14.30'da Etlik İhtisas Eğitim ve Araştırma ile saat 15.30'da Atatürk Eğitim ve Araştırma hastanelerini ziyaret edecek.

- Türk Eğitim- Sen, saat 12.30'da öğretmenlere yapılan saldırıları protesto edecek.

- Eğitim-Bir Sen, saat 09.15'de 1 saat derse girmeme eylemi ve basın açıklaması yapacak.

- Yeşil Gerze Platformu, saat 09.30'da bir basın açıklaması yapacak.

- Milletlerarası Ticaret Odası (ICC), saat 10.00'da Milletlerarası tahkim semineri düzenleyecek.

- İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Topbaş, saat 09.45'te Lütfi Kırdar Kongre Merkezinde Deniz Temiz Derneği'nin düzenlediği I.Uluslararası Marmara ve Karadeniz Konferansına katılacak, saat 14.30'da Pendik Tavşantepe Kavşak ve Yol İnşaatı temel atma törenine katılacak

- Küresel Sendikalar Federasyonları, saat 11.00'de DİSK Genel Merkezinde 1 Mayıs hazırlıkları ve Türkiye'deki çalışma koşulları hakkında basın toplantısı düzenleyecek

- Konya Vergi Dairesi Başkanlığı tarafından 2011 yılı vergilendirme döneminde Konya'nın yıllık gelir vergisi rekortmenleri ile mükellefleri saat 11.00'de düzenlenecek basın toplantısında açıklanacak.

Spor

- TFF Başkanı Yıldırım Demirören, Antalya Gloria Golf Otel'de saat 11.00'de düzenleyeceği basın toplantısıyla şike ile ilgili nihai kararı açıklayacak.

- Şike davasına yapılacak duruşma ile devame dilecek.

- Beşiktaş Kulübü Başkanı Fikret Orman, UEFA'ya savunma vermek için İsviçre'ye gidecek.

- Sporun Oskarları olarak gösterilen TSYD- Türk Telekom Ödülleri saat 19.00'da Mustafa Kemal Kültür Merkezi Akatlar AVM'de yapılacak.

- Ukrayna ve Polonya'da düzenlenecek 2012 Avrupa Şampiyonası'nda düdük çalacak olan FIFA kokartlı hakem Cüneyt Çakır ve turnuva boyunca kendisine eşlik edecek Türk hakemler, Varşova'da 30 Nisan-3 Mayıs arasında düzenlenecek Hakem Hazırlık Semineri'ne katılacak.

- Galatasaray, Spor Toto Süper Final'in 4. haftasında sahasında Trabzonspor ile oynayacağı maçın hazırlıklarını saat 12.00'de yapacağı antrenmanla sürdürecek.

- Fenerbahçe, Spor Toto Süper Final'in 4. haftasında sahasında deplasmanda Beşiktaş ile oynayacağı maçın hazırlıklarına saat 11.00'de basına kapalı yapacağı antrenmanla başlayacak.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber