Eğitimlerini tamamlayan aileler sertifika aldı

7?19 Yaş Aile Eğitimi'ne katılan 50 katılımcıya sertifikaları verildi.

Kaynak : Cihan Haber Ajansı
Haber Giriş : 02 Mayıs 2012 16:55, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42

Bursa'da UNICEF ve Milli Eğitim Bakanlığı (MEB) Özel Eğitim Rehberlik ve Psikolojik Danışma Hizmetleri Genel Müdürlüğü tarafından ortaklaşa gerçekleştirilen 7?19 Yaş Aile Eğitimi'ne katılan 50 katılımcıya sertifikaları verildi.

Yıldırım Şehit Polis Bülent Aslan İlköğretim Okulu'nda psikolojik danışman Özcan Akbaş tarafından 8 hafta süreyle verilen eğitim sonunda başarılı olan katılımcılar törenle sertifikalarını aldı. Törene İl Milli Eğitim Müdür Yardımcısı Necmi Aydın, Şube Müdürü Şükrü Bildik, Yıldırım İlçe Milli Eğitim Müdürü Sebahattin Gençel, Yıldırım Rehberlik Araştırma Merkezi Müdürü İlker Özdemir ve Okul Müdürü Mustafa Uğurlu katıldı.

İl Milli Eğitim Müdür Yardımcısı Necmi Aydın, törende yaptığı konuşmada, Rehberlik ve Psikolojik Danışma Hizmetlerinin eğitimin ayrılmaz bir parçası olduğunu belirtti. Aydın, bu konuda rehber öğretmenlerin yaptıkları çalışmaların eğitimde kalitenin artırılmasında önemli bir paya sahip olduğunu söyledi.

İl Milli Eğitim Şube Müdürü Şükrü Bildik de '7?19 Yaş Aile Eğitim Seminerleri' sayesinde öğrencilerin başarısının artacağını vurguladı. Bildik, İl Milli Eğitim Müdürlüğü olarak 7-19 Aile Eğitimi'nin Bursa'da uygulanmasında gereken desteği okullara verdiklerini belirtti.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber