Konukoğlu: Kamil Şerbetçi'yi şükranla anıyoruz

Kaynak : Cihan Haber Ajansı
Haber Giriş : 02 Mayıs 2012 20:22, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42

Gaziantep Sanayi Odası (GSO) Yönetim Kurulu Başkanı Adil Konukoğlu, eski GSO Yönetim Kurulu başkanlarından merhum Kamil Şerbetçi'yi ölümünün 15'nci yılında rahmet ve şükranla andıklarını söyledi.

Konukoğlu, yaptığı açıklamada, 1990-1998 yılları arasında GSO Yönetim Kurulu Başkanlığı görevini yürüten Kamil Şerbetçi'nin, GSO ve Gaziantep sanayisinin gelişimine önemli katkılar sağladığını belirtti.

?GSO Yönetim Kurulu Başkanlığı görevini başarılı bir şekilde yürütürken aramızdan ayrılan Merhum Kamil Şerbetçi'yi her zaman hayırla anıyoruz? diyen Konukoğlu, şöyle devam etti: ?Merhum Kamil Şerbetçi, şehrimiz için önemli çalışmalarda bulunmuş, Gaziantep sanayisine vizyonuyla büyük katkılar sağlamış, mümtaz bir şahsiyetti. Kendisini aramızdan ayrılışının 15. yılında bir kez daha rahmet ve saygıyla anıyorum. Bu vesile ile Hakk'ın rahmetine kavuşan tüm meclis, danışma ve disiplin kurulu ile GSO üyelerini de saygı ve şükranla anıyor, Allah'tan rahmet diliyorum. Ruhları şad, mekanları cennet olsun.?

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber